Vasárnap kora reggel 6 óra 15 perckor az 51. számú főút 24-es kilométerszelvényében rosszul lett egy Fiat Puntót vezető 70 éves férfi és az autójával az árokba hajtott.

Elvesztette az irányítást

A rosszullét miatt a Fiat 70 éves sofőrje elvesztette az irányítást, az autójával lesodródott az útról, nekiütközött egy másik járműnek, majd az út melletti útárokba csapódott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

A szántóföldön állt meg az autó

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Meghalt a férfi

A baleset következtében egy 70 éves férfi a helyszínen elhunyt. A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja a baleset bekövetkezésének okát és körülményeit.

Fékezés nélkül

A Balesetinfó Facebook csoportba felkerült képeken látszik, hogy az autó szinte fékezés nélkül csapódott az árokba, míg megállt.

Darus autómentő

A felvételeken az is látszik, hogy darus autómentővel emelték ki a roncsot a behavazott árokból. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Dolgoznak az autómentők

Ez is érdekelni fog, kattints a címre!

Itt történt a baleset

Képek forrása: Facebook/Balesetinfó csoport