Tűz ütött ki a 21. kerületi Szent László utcában egy negyedik emeleti társasházi lakásban – közölte a katasztrófavédelem vasárnap délután.

36 éves az áldozat

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-nek megerősítette: a lakásból kiugrott egy 36 éves férfi, aki életét vesztette. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

FRISS!

A buszban rekedt kislány tragédiája: kiderült, börtönbe is kerülhet a sofőr, ennyit kaphat – videó

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Nagy erőkkel jöttek az egységek

A katasztrófavédelem közlése szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, majd körülhatárolták és eloltották a lángokat.

Átvizsgálták az ingatlant

Az egységek az égő lakás szintjén átvizsgálták a többi ingatlant, az alatta lévő szinteken elzárkózást rendeltek el a lakók számára. A tűzoltók jelenleg az utómunkálatokat végzik.

Ez is érdekelhet:

Idegösszeomlást kapott, most a pszichiátrián kezelik annak a busznak a sofőrjét, amiben bennrekedt és meghalt a 4 éves Inez – videó

A férfi a negyedikről ugrott le

baleset-info.hu információi szerint a lakásban lévő férfi miután észlelte a tüzet a negyedik emeleti lakás erkély ablakát törte ki. A portál egyik olvasója szerint szándékosan gyújtotta fel a lakást, azt megelőzően, hogy kiugrott volna. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Videón az oltás:

Lakástűz CsepelenKigyulladt egy társasház negyedik emeleti lakása a XXI. kerületi Szent László utcában vasárnap délután. A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, kiérkezésükre a lakás teljes terjedelmében égett. Az egységek eloltották a lángokat.Videó: FKI Videócsoport

Posted by BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság on Sunday, June 12, 2022

Ezek is érdekelhetnek:

Kiemelt kép: Illusztráció