Bajba jutott és megsérült kiránduló mentésében segédkeztek a tűzoltók vasárnap éjszaka Szentendrén, a Kőhegyi Menedékháznál.

A menedékházat csak gyalogosan lehetett megközelíteni, így a sérült kiránduló mozgatásában a Pest Megyei Kutató- Mentő Szolgálat is részt vett.

A szentendrei tűzoltók a kutató-mentő szolgálat quadján egy vákuumágy segítségével mentették le a segítségre szoruló túrázót – tájékoztatta hétfő délelőtt a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportált Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófevédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Nemrég a Rám-szakadéknál is bajba került egy túrázó. Akkor egy szabadidős rendőr segített. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletvezetőjének ráadásul két héten belül akkor ez volt a második hasonló intézkedése. Érthetetlen miért megy valaki túrázni térkép nélkül.

Kapcsolódó cikkek:

Kilátók épülnek az agglomerációban Gödöllőn és Szentendrén

Kiemelt kép: A katasztrófavédelem helyszíni felvétele


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!