Döbbenetes történetről számolt be közösségi oldalon az Országos Mentőszolgálat: a poszt tanúsága szerint az egységek gigászi küzdelmet folytattak egy kétéves kislány életért Hajdú-Bihar megyében.

Megrázta az áram

A bejegyzésből kiderül, hogy az OMSZ Ügyeleti Szolgálatára rohantak be a szülők tegnap azzal a kétéves gyermekkel, akit otthon megrázott az áram, mert belenyúlt a konnektorba. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Nem élt

“Szolgálatban lévő szakorvos bajtársunk és kiváló mentőtechnikusa rögtön megvizsgálta a gyermeket, aki már nem élt. Újraélesztésbe kezdtek, miközben azonnal a Debreceni Mentésirányítás segítségét kérték, akik hatalmas erőket mozgósítottak.” – írják.

Perceken belül a helyszínre értek

A mentőegységek, köztük a gyermek-mentőorvosi kocsi is perceken belül helyszínre értek és együtt küzdöttek tovább a kislány életéért.

Sikerült újra éleszteni a kislány

Az elszánt és kitartó életmentés végül sikerre vezetett és a kis Csengét stabil állapotban szállíthatták kórházba bajtársaink! “Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk.” – zárul a poszt.

Itt a teljes bejegyzés:

❗️GIGÁSZI KÜZDELEM EGY KISLÁNY ÉLETÉÉRT HAJDÚ-BIHAR MEGYÉBEN❗️ Az OMSZ Ügyeleti Szolgálatára rohantak be a szülők tegnap…

Posted by Országos Mentőszolgálat on Thursday, May 12, 2022

FRISS!

Rengetegen gratulálnak

A poszt alatt számos komment jelent meg néhány perc leforgása alatt, mindenki egytől egyik a mentősöket méltatta és gratuáltak nekik a sikeres életmentéshez, a kislánynak pedig jó egészséget kívánnak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Facebook