Tasnádi Péter rendszeresen készít videókat, melyben elmondja a véleményét aktuális eseményekről. Nemrég Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea házasságáról is őszintén beszélt, most Berki Krisztián és a Dózsa György úti gázoló, M. Richárdról mondta el a gondolatait. Szerinte nincs összefüggés a két haláleset között.

Nem kapta meg a szereket

Tasnádi szerint M. Richárd azért halt meg, mert sok testtömegnövelő szert szedett, ezekkel épített magának látványos izomzatot. A keresztapa szerint, miután a Dózsa György úti gázoló börtönbe került, nem kapta meg azokat a szereket, amelyekhez hozzászokott a szervezete. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Zörögni kell az ajtón

Mint fogalmazott: a testépítőszerek megvonásától először sztrókot kapott a szombathelyi börtönben. Tasnádi szerint, ha valaki bajban van zörögni kell az ajtón, vélhetően M. Richárd rosszul lett és nem tudott szólni, vagyis későn találtak rá.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Embertelen bánásmód

Ezt követően nem a szombathelyi civil kórházba vitték, hanem onnét 400 km-re a berettyóújfalui börtönkórházba, ahol Tasnádi szerint embertelen bánásmódban részesítik a rabokat, ezt saját tapasztalataira hivatkozva állítja a keresztapa, aki ebben a kórházban vakult meg az egyik szemére, mert állítása szerint nem foglalkoztak vele.

Nem voltak barátok

Tasnádi szerint elképzelhető, hogy a civil kórházban is meghalt volna, de ott méltóságteljesebb körülmények között történhetett volna a halálesete. Tasnádi állítja: egyáltalán nem volt jóban M. Richárddal.

Berki szerepet játszott

Berki Krisztiánról azt mondta Tasnádi, hogy a celeb csak egy szerepet játszott, a valóságban segítőkész volt, vagyis az ország egy torz képet ismert róla.

Kábítószer túladagolás

Tasnádi elmondta, hogy az eddigi információk szerint kábítószer túladagolás miatt halt meg Berki Krisztián. A holttestére a kilenc éves kislánya talált rá az erkélyen. Tasnádi szerint ez nagy trauma lehetett a gyermek számára. Ide kapcsolódik: “Nem tudtam, hogy a fiam drogozik” – megszólalt Berki Krisztián édesanyja: több ismert ember is bukhat, ha kiderül, hogyan jutott hozzá a kábítószerhez a TV2 egykori sztárja

Összeesküvés elméletek

Tasnádi Péter a videójában az összeeskövés elméletekről is beszél. Elmondta, hogy egyesek szerint a titkosszolgálat végzett a két férfival. Olyan elmélet is van, hogy nem is haltak meg, csak vádalkut kötöttek, megrendezték a halálukat, amúgy tanúvédelmi program keretében Brazíliában élnek.

Átérzi a fájdalmat

Tasnádi szerint nincs összefüggés a két haláleset között, viszont rengeteg hülyeséget gyártanak az emberek, miközben a tény az, hogy meghalt két ember, a családjuknak pedig nehéz lesz feldolgozni a történteket. A keresztapa azt is elmondta, hogy mivel neki is van három gyermeke és öt unokája, át tudja érezni a hozzátartozók fájdalmát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Itt van Tasnádi Péter videója

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból