Szerdán szakított az a pár, akiket holtan találtak a hétvégén Erdőkertesen. Szerelmi szál húzódhat a háttérben, az egyik áldozat édesanyja szerint, fia már reggel zavartan viselkedett.

Együtt haltak meg

Ahogy arról a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt két holttestet találtak egy autóban Erdőkertesen, a tragédia a Nap utcában történt, ahova nagy erőkkel vonultak ki a hatóságok. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Öngyilkosság lehet

A Bors azt írta még szombaton, nem kizárt, hogy öngyilkosság történt. A kipufogógázt az áldozatok vezethették be az utastérbe, ez okozhatta a halálukat.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Másutt aludt

Ma már arról cikkeznek, hogy összeveszett, majd kibékült halála előtt az Erdőkertesen öngyilkosságot elkövető pár. Kati egy éjszakára az egyik legjobb barátnőjénél húzta meg magát.

Ragaszkodott a fiúhoz

A barátnő arról beszélt, hogy gyakran vitatkoztak, de együtt akartak megöregedni. A lány állítólag már nagyon vágyott a családalapításra, és ragaszkodott a párjához. 

Hazament a veszekedés után

A Tények szerint a fiú anyja érezte a bajt, mert a 25 éves fiatalember szokatlanul hosszan búcsúzkodott azon a reggelen. Azért volt nála, mert előző este összeveszett a párjával.

A szomszédban laktak

Állítólag halálukban is egymás kezét fogták. Erdőkertesen az ismerősök megrendeltük, mert mint az egyikőjuk elmondta, gyerekkoruk óta ismerték őket. A fiatalok egyébként Veresegyházon laktak.

Veresegyházon házodtak volna

Közben a Blikk arról ír, hogy a fiatal szerelmespárt szombaton délután 3 óra után találták meg az autóban. A kapcsolatuk viharos volt, számos alkalommal szakítottak már. Ennek ellenére azonban már az esküvőt tervezgették, a szomszédos városban, Veresegyházon laktak együtt, ám sokszor veszekedtek, így a férfi több alkalommal is édesanyjánál éjszakázott, Erdőkertesen. Ilyen volt a péntek este is, a fiatalok ugyanis összevesztek, ezért a férfi édesanyjánál aludt az este.

Zavartan viselkedett a fiú

A 25 éves Dániel édesanyja azonban reggel megérezte, hogy baj van, ugyanis fia zavartan viselkedett, és a szokásosnál érzelmesebben búcsúzott el tőle – derül ki a Tények riportjából.

A teljes riport

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Fotónk a Tények riportjából való.