Szerdán szakított az a pár, akiket holtan találtak a hétvégén Erdőkertesen. Szerelmi szál húzódhat a háttérben, az egyik áldozat édesanyja szerint, fia már reggel zavartan viselkedett.

Együtt haltak meg

Ahogy arról a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt két holttestet találtak egy autóban Erdőkertesen, a tragédia a Nap utcában történt, ahova nagy erőkkel vonultak ki a hatóságok. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Öngyilkosság lehet

A Bors azt írta még szombaton, nem kizárt, hogy öngyilkosság történt. A kipufogógázt az áldozatok vezethették be az utastérbe, ez okozhatta a halálukat.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Másutt aludt

Ma már arról cikkeznek, hogy összeveszett, majd kibékült halála előtt az Erdőkertesen öngyilkosságot elkövető pár. Kati egy éjszakára az egyik legjobb barátnőjénél húzta meg magát.

Ragaszkodott a fiúhoz

A barátnő arról beszélt, hogy gyakran vitatkoztak, de együtt akartak megöregedni. A lány állítólag már nagyon vágyott a családalapításra, és ragaszkodott a párjához. 

Hazament a veszekedés után

A Tények szerint a fiú anyja érezte a bajt, mert a 25 éves fiatalember szokatlanul hosszan búcsúzkodott azon a reggelen. Azért volt nála, mert előző este összeveszett a párjával.

A szomszédban laktak

Állítólag halálukban is egymás kezét fogták. Erdőkertesen az ismerősök megrendeltük, mert mint az egyikőjuk elmondta, gyerekkoruk óta ismerték őket. A fiatalok egyébként Veresegyházon laktak.

Veresegyházon házodtak volna

Közben a Blikk arról ír, hogy a fiatal szerelmespárt szombaton délután 3 óra után találták meg az autóban. A kapcsolatuk viharos volt, számos alkalommal szakítottak már. Ennek ellenére azonban már az esküvőt tervezgették, a szomszédos városban, Veresegyházon laktak együtt, ám sokszor veszekedtek, így a férfi több alkalommal is édesanyjánál éjszakázott, Erdőkertesen. Ilyen volt a péntek este is, a fiatalok ugyanis összevesztek, ezért a férfi édesanyjánál aludt az este.

Zavartan viselkedett a fiú

A 25 éves Dániel édesanyja azonban reggel megérezte, hogy baj van, ugyanis fia zavartan viselkedett, és a szokásosnál érzelmesebben búcsúzott el tőle – derül ki a Tények riportjából.

A teljes riport

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Fotónk a Tények riportjából való.