A Szépjuhásznétól felsétálni a Kis-Hárs-hegyre kellemes túra, amelyet egy könnyű, erdei ebéddel zárhatunk. Újlipótvárosban flippermúzeumot rejt egy ház mélye, ahol játszhatunk is a színes gépekkel. A Millenium Háza szerdánként különleges hangulatú táncestekkel várja a látogatókat.

Flippermúzeum Újlipótvárosban

A Budapesti Flippermúzeum Európa legnagyobb folyamatosan nyitva tartó interaktív flipperkiállítása. A kiállított gépek a játék teljes történelmét felölelik, XIX. századi flipperelődöket ugyanúgy bemutatnak, mint a világ első igazi flippergépét, az 1947-es Humpty Dumpty-t, vagy a történelem legnépszerűbb masináit, mint pl. az Addams Family, vagy az Indiana Jones.

Interaktív kiállítás

Kép forrása: Facebook/flippermuzeum

Hoppá! Magyarország 15. legolvasottabb weboldala lett a BudaPestkörnyéke.hu. Az auditált DKT/Gemius mérés szerint pedig a 11. legnépszerűbb hírportál lett az országban. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

 

Szerdától vasárnapig

Igény szerint akár flippertörténeti bemutatót és tárlatvezetést is magyar, vagy akár angol nyelven is. A múzeum szerdától vasárnapig látogatható.

Kisvasutazással egybekötve

Kép forrása: Facebook/botanicon

Szépjuhásznétól a Kis-Hárs-hegyre

Kellemes nyári kirándulás a Szépjuhászné állomástól felsétálni a Kis-Hárs-hegyre. A Makovecz-kilátóból gyönyörködhetünk a Budai hegység panorámájában. Útközben a tanösvényt érintve közelebb kerülhetünk az erdő élővilágához. A séta után a Szépjuhászné büfében ízletes egytálételekkel lakhatunk jól, és utazhatunk egyet a Gyermekvasúton is.

Nyáresti táncelőadások a Millennium Házában 18 órakor

A különleges táncelőadás során a mozgás és a zene nyelvén kerül bemutatásra a Millennium Háza, a Rózsakert és a Városliget. A szubjektív táncos tárlatvezetés után az estet a művészekkel való beszélgetés és az adott rész objektív tárlatvezetése zárja le. 

Látványos, modern táncok

Kép forrása: milleniumhaza.hu

Könnyed artistaduó

A Renáta és Norbert alkotta táncos-artista duo, a ReNoArt a táncos mozdulatok könnyedségével és az artista elemek látványosságával, valamint azok sokszínű összhangjával kápráztatja el nézőit.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (DKT/Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 240 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép forrása: Facebook/Flippermúzeum