Amint arról korábban a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt Jordán Adél színésznő, az életéről szóló színdarabban vallotta be, hogy a lánykat szereti, s a szerelme nem más mint Székely Kriszta, rendező. A páros akkor először és utoljára egy interjút is adott a kapcsolatukat illetően az ELLE magazinnak, aminek a címlapján is szerepeltek. Lánya döntéséről most Jordán Tamás is megszólalt.

Jordán Adél vallomása

Mint ismert, s ahogyan arról lapunk is hírt adott, Jordán Adél az életéről szóló színdarabjában vallotta be, hogy a lányokat szereti. Párja Székely Kriszta rendező. Adél és Kriszta akkor ez ELLE magazinnak beszéltek szerelmükről, saját bevallásuk szerint először és utoljára. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Székely Kriszta korábban is vállalta másságát

Székely Kriszta szexuális beállítottsága már régebb óta ismert: nyitotta meg már a Prideot is. Azonban Jordán Adélról egészen tavalyig nem lehetett tudni, hogy a saját neméhez vonzódik, és azt is csak szűk körben tudták, hogy ők ketten egy párt alkotnak.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Kapcsolódó:

15 éve ismerik egymást

„Körülbelül tizenöt éve ismerjük egymást, Kriszta rendezett már engem korábban is, de egy Csehov-darabon dolgoztunk először komolyabban együtt. Azt éreztem, milyen jó a közelében lenni, és milyen rossz elválni tőle” – mondta akkor az interjúban Jordán Adél.

„Nagyon szeretem”

„Szenvedélyesen és mindent elsöprően szerettünk egymásba, de azt is tudtam, hogy nem akarok játszmázni vagy elaprózódni a körülmények hatására. Aztán kipróbáltam, hogy milyen az, ha csak úgy odaállok valaki elé, és azt mondom, hogy nagyon szeretem” – mondta Székely Kriszta.

Elmesélte családtagjainak

Az interjúban Jordán Adél részletesen beszél arról, hogy hogyan mondta el családjának, hogy az új párja egy nő. „Bejelentésnek nem nevezném, egyszerűen csak elmeséltem minden közeli családtagomnak, hogy én most kit szeretek”.

Jordán Tamás reakciója

„Apukámnál ez konkrétan úgy zajlott, hogy amikor elmondtam neki, hogy „szerelmes vagyok a Székely Krisztába”, azt válaszolta nagyon kedvesen, hogy „de hát ő most jön hozzánk Szombathelyre rendezni, mi van, ha én is szerelmes leszek belé?”

Megszólalt Jordán Tamás

A színész eddig a lánya másságát illetően nem nyilatkozott, ám a Blikknek adott interjújában most elmesélte: nagyon büszke Adélra. “Nagyon becsülöm és büszke vagyok rá, vagyis rájuk, amiért egy ilyen nagyon szigorú világban vállalták a kapcsolatukat. Én megértő és liberális ember vagyok. Meglepett, amikor elmondta, de nem voltam kétségbeesve.” – mondta a lapnak Jordán Tamás, aki arról is beszélt, egyáltalán nem bánja, hogy a lánya követte őt a színészi pályán, gyermekkorában azonban nem akarták befolyásolni, s bár Adél gyakorlatilag a színházban nőtt fel, mégis a saját döntését hozta meg, amikor úgy döntött, erre a pályára lép. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Jordán Adél, Jordán Tamás – Forrás: BPK montázs, YouTube