Ma reggel szirénák zajára ébredtek a 16. kerületben a Fertály utca lakói. Kiderült, hogy hajnalban gyilkosság történt, egy fiú végzett az édesanyjával. A szomszédok sajnálják Katalint, akit kedves asszonynak tartottak.

Kora reggel történt a szörnyűség

Ahogyan azt elsők között megírtuk, egy 24 éves férfi kioltotta a saját anyja életét Budapesten a 16. kerületben. A fiú a Fertály utcai lakásukban támadt az anyjára. Olyan sebet ejtett rajta, amelynek következtében az asszony meghalt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Önmagával is végezni akart a fiatalember

A fiatal férfi tettét követően önmaga ellen fordult. A zsaruk a helyszínen elfogták, majd a mentők rendőri kísérettel vitték kórházba. Miután ellátták, csak azt követően kerülhet sor az elszámoltatására.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Fotó a gyilkosság helyszínéről

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Öt tagja volt a családnak

A bűnügyi nyomozók lezárták a nagy napelemekkel felszerelt épület mindkét bejáratát, írta meg a Blikk. A házban a lap információi szerint egy házaspár élt, három fiukkal együtt. A családfő, L. Róbert végzettségét tekintve mérnök, ő vezeti a saját, energetikával foglalkozó cégét.

Bűnügyi helyszínelő a Fertály utcában

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Csendes család volt

A lapnak nyilatkozó környékbeliek azt mondták, hogy a család csendben, nyugalomban élt. A három fiú, Zsolt, Csaba és Richárd rendesnek tűntek. A telket évtizedekkel korábban vásárolták a szülők, majd miután elkészült, akkor születtek a fiúk.

A gyilkos indítékára eddig nem derült fény

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Sajnálják Katalint

Egy szomszéd azt mondta, rettenetese sajnálják Katalint. Elmondása szerint rendkívül jószívű asszony volt az áldozat.

Ezek is érdekelhetnek!

A családfőt is meghallgatták a rendőrök

A reggeli órákban a zsaruk meghallgatták a családfőt. Amikor a lap munkatársai a gyilkosság helyszínén jártak, az udvari lépcsőjükön ült összeroskadva. Úgy tudni, hogy az anyját megölő fiú több sebet is ejtett az anyján, de hogy miért követte el szörnyű tettét, arra eddig nem derült fény. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Bűnügyi nyomozó a gyilkosság helyszínén – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán