Hétfőn adtak ki elfogatóparancsot Molnár Gusztáv ellen, a Gödöllői Járásbíróság rágalmazás miatt körözi. A színész volt felesége, Fazekas Vivien is megszólalt az üggyel kapcsolatban.

Körözött személy lett Molnár Gusztáv

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, miután felesége elhagyta, alkoholproblémái miatt pedig elvonóra is kényszerült, most a rendőrség honlapján szerepel a színész, a körözött személyek listáján. Azért keresik, mert nem jelent meg a tárgyalásán, amire egy rágalmazási vád miatt került sor. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt kérik a rendőrök

Aki tud bármit Molnár Gusztáv hollétéről, azt arra kéri a rendőrség, hogy tegyen bejelentést. A körözést a Gödöllői Járásbíróság rendelte el. A szerv értesítési címe Gödöllő, Dózsa György utca 21, a telefonszám és az e-mail cím pedig a rendőrség honlapján található meg.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Molnár Gusztáv fényképe a rendőrség honlapján

A körözött Molnár Gusztáv fotója a rendőrség honlapján – Fotó: Police.hu

El akart tűnni, úgy tűnik, sikerült neki

A Drága örökösök színésze nemrég azt mondta, mindenkinek az lesz a legjobb, ha egy időre eltűnik. Azt mondta, egy évig nem fogják látni. Bízott abban, hogy egy olyan intézménybe tud bevonulni Pécs közelében, ahol rendkívül szigorú szabályok vonatkoznak a betegekre.

Profinak tartotta a helyet

Molnár Gusztáv úgy nyilatkozott, hogy az intézmény az ország egyik legjobb helye szakmai szempontból. Új életre készült, azt mondta, az első két hónapban teljes izolációra számít. Hüledezve mondta, hogy még nem is fogta fel, hogy semmit sem fog tudni a külvilágról ezen időszak alatt, még a saját fiáról és a családjáról sem.

Megszólalt a volt felesége

Az elvonóról azonban két hónap után kijött és újra fel akarta építeni az életét. A magánéleti problémáit követően viszont most úgy tűnik, a hatósággal is meggyűlik a színész baja, ugyanis körözik.  A neve és fényképe alapján egyértelműen azonosítható, hogy róla van szó, ezt pedig a színész volt feleségének a bejegyzése is alátámasztja.  

„Nem az én ügyem, nincs közöm hozzá”

Vivien az Instagram-sztorijában azt írja, hogy „Nem az én ügyem, nincs közöm hozzá, nem akarok belefolyni! (…) Elég nehéz nekem így is végignézni, hogy megannyi segítség, türelem, szeretet és támogatás után ahogy elengedtem a kezét, hová csúszott azon a bizonyos lejtőn.”

Még mindig az elvonón lehet

A Blikk azt írja, hogy Gusztáv valószínűleg azért nem volt ott a tárgyalásán, mert – miközben körözi a rendőrség – egy addiktológiai alapítvány vidéki rehabilitációs központjában van, amire súlyos alkoholfüggősége miatt van szükség. A terápia egyébként egy-másfél évig is tarthat, de ezt nem kell végig odabent eltöltenie. Rehabilitációs konzulense segít neki: most nála lakik. A színész tudja, hogy a józanságon kívül munkahelyre is szüksége van a talpra álláshoz.  

Nemrég kiesett egy vonatból

Legutóbb november lején jöhetett ki, amikor állítólag ittas állapotban kiesett egy vonat ajtaján. A megállóban történt a baleset, ezt követően a színészt be is szállították a kórházba. Molnár Gusztáv azt állította, egyszerűen rosszul lett.

Volt felesége sajnálja

A vonatbalesetét követően volt felesége, Fazekas Vivien is megszólalt. Átküldték neki a cikket, ami korábbi férje balesetéről szólt. Nem tudott mit mondani arra, hogy mi történik Gusztival. A színész testvérével elmondta, hetente szoktak beszélni. Féltik őt, de nem tehetnek semmit, mondta Fazekas Vivien. “Sajnálom őt, de nem tudok mit kezdeni a dolgaival” – mondta. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv feleségével – korábbi fotó/forrás: RTL