A férfit a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság beosztottai mentették ki a folyóból, majd átadták a mentősöknek.

Ma reggel történt

Hétfő reggel 7:53-kor bejelentést kapott a Budapesti Rendőr-főkapitányság arról, hogy egy személy van a Dunában az Árpád hídnál. A gyors beavatkozásnak köszönhetően sikerült kimenekíteni a folyóból. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A vízirendészet sietett a férfi segítségére

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság beosztottai, Morvai József törzszászlós, Pál Anita főtörzsőrmester és Bor Szabolcs őrmester indult a fiatalemberért, hogy kimentsék. Néhány perc alatt ott voltak a bejelentés helyszínén.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kiderült, hogy ki volt a vízben

Egy 18 éves budapesti fiatalemberről volt szó, aki eddig nem ismert körülmények között esett a Dunába. A férfit kimentették a vízirendészek, a hajóba emelték. Ezt követően átadták a mentőszolgálat szakembereinek, ők pedig kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetnek!

A múlt héten a Rákóczi hídról ugrott a Dunába egy férfi

Ahogyan azt megírtuk, múlt hét kedden egy 34 éves férfi úgy döntött, hogy eldobja magától az életét és a Dunába veti magát. A Rákóczi hídról ugrott a folyóra. A vízirendőrök megpróbálták kiemelni a vízből a férfit, ám ő ellenállt.

A vízirendőrök végül sikerrel jártak

Az ellenállás ellenére a férfit ki tudták menteni. A partra vitték, majd rendőri kísérettel kórházba szállították.

Egy 50 éves nő az autójával hajtott a Dunába

Januárban a horányi révnél történt egy szomorú eset. Egy gödi nő úgy akart véget vetni az életének, hogy kocsijával a hullámok közé hajt. Az 50 éves asszony azonban meggondolta magát, és kiúszott a partra.

Kemény feladat volt kiemelni a vízből a járművet

Az autót a tűzoltók és a búvárok közös erővel hozták a felszínre. Más nem utazott az autóban, a nő pedig saját maga kimenekült a kocsiból önerőből.

Korábban egy Tesla gurult a folyóba

A tököli kompkikötőnél egy üres Tesla Model X gurult a Dunába tavaly szeptemberben. A 30 milliós járgányt a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat kereste búvárral és szonárral. A parttól mintegy öt méterre találták meg. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Van segítség!

Ha Önnek vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: Facebook