A múlt héten történt a tragikus eset, amelynek körülményeit még vizsgálja a rendőrség.

Megerősítette a rendőrség, hogy mi történt

A múlt hét folyamán a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumában eldobta magától az életét egy diák. Mindezt a rendőrség meg is erősítette a hvg.hu számára. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Zajlik a vizsgálat

A hatóság közölte a lap megkeresésére, hogy a haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálják. A részletekről azonban nem árulhattak el információkat.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Sok a bizonytalanság

A lap megkereste az iskola igazgatóját valamint a fenntartó Zirci Ciszterci Apátságot is. Egyelőre egyik helyről sem érkezett válasz.

Nincs információ az esetről az intézmény oldalain sem

Megnéztük a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnázium weboldalát és közösségi oldalát is, hogy találunk-e bármi információt a sajnálatos esetről. Az iskola weboldalán és Facebook oldalán sincs hír az esetről. A közösségi oldalon ráadásul korlátozták azt is, hogy ki szólhat hozzá bizonyos bejegyzésekhez.

Ezek is érdekelhetnek!

Egy budapesti kislány a nyakkendőjével akasztotta fel magát

Nemrég számoltunk be arról, hogy egy lány egy óbudai iskolában a nyakkendőjét használva próbálta meg eldobni magától az életét decemberben. Amikor megtalálták, ájultan feküdt az intézmény mosdójában. Azonnal mentőt hívtak hozzá.

A kislány meghalt

A szakszerű orvosi beavatkozás ellenére nem tudták megmenteni a diáklány életét. A rendőrség nyomozni kezdett foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt.

A Tények riportja az esetről

Ez lehet az oka a hasonló eseteknek

Egy pszichológus azt mondta, hogy sokszor arra vezethetők vissza az ilyen esetek, hogy az iskolában bántják a gyerekeket. A bajt tetézi, ha otthon sincs minden rendben. Az, ha valaki felakasztja magát, határozott szándékra utal. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Kiemelt kép: A pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnázium – Forrás: Google Maps