Meglepő üzenetre ért haza a nyaralásából Járai Máté, Jászai Mari-díjas színész. Egyik rajongója állítja, hogy ő az igazi édesanyja, akitől még kisbaba korában ismeretlenek elrabolták. A színész elmondta, sokkolta az üzenet.

Sokkolta a levél

A Borsonline.hu írt róla, hogy a közszereplők gyakran vannak kitéve a túlzásba vitt rajongásnak. Ezzel Járai Máté is tisztában van, azonban egy nemrég kapott levél mégis meglepte. Egy hölgy azt írta neki, hogy elrabolták tőle kisbaba korában és most azért jelentkezik, mert ő az édesanyja. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt írta a nő

„Szia Máté! A Máté nevet én adtam neked, amikor kisbaba voltál. Tőlem raboltak el, amikor kicsi voltál. Találkoztunk felnőttkorodban is, de sok év kellett nekem, hogy rájöjjek, te voltál az a kisbaba” – írta a nő.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Járai Máté ledöbbent

A színész az üzenetet olvasva teljesen ledöbbent, a Borsnak elárulta, hogy mit gondol a furcsa esetről: „Nagyon meglepett engem, pedig sok mindent tapasztaltam már és kaptam rengeteg kritikus, vagy furcsa üzenetet is, de ez a mostani kifejezetten sokkolt.”

„Nem fogadtak örökbe”

„Nyilván, tisztában vagyok azzal, hogy nem mondott igazat a hölgy, hiszen nem fogadtak örökbe és anyukámra egyénként is nagyon hasonlítok. Ráadásul több hírességet is megkeresett ezzel az üzenettel. Ezért nem is válaszoltam neki, pedig általában igyekszem mindenkinek reagálni a megkeresésére. Az ilyen képtelen állításokra nem felelek, mert nincs értelme” – kezdte a lap megkeresésére a színész.

Nem először történt

Nem ez volt az első eset, hogy Máté félelmetes üzenetet kapott, így most is képes volt kezelni a helyzetet: „Sokféle üzenetet kaptam már, a szeretlektől a megöllekig minden volt már. Eltudom fogadni ha valakinek nem vagyok szimpatikus. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy a helyén tudom kezelni ezeket az üzeneteket. Sokszor, amikor a végére járok egy ilyen ügynek kiderül, hogy igazából nem is velem volt baja a feladónak. Szeretek ilyen téren tiszta vizet önteni a pohárba – mesélte Máté, aki tudja, hogy közszereplőként reflektorfényben éli az életét, de ez nem azt jelenti, hogy bárki, bármit mondhat, vagy megtehet vele.”

Bírja a kritikákat

„Ismert emberként fogadom a kritikát, ez az átka annak a csodának, amit internetnek hívunk. Korábban rengeteg negatív üzenetet kaptam, de mára lecsökkent a számuk. Ha mégis érkezik olyan és az üzenet hangneme nem bántó, akkor még válaszolok is rá” – fejezte be a Jászai Mari-díjas színész.

Távozott Járai Máté

Amint arról korábban beszámoltunk, kirúgta az RTL Járai Mátét. A Reggeli műsorvezetőjének távozása nagy port kavart. Még Lakatos Márk is megszólalt az ügyben, szerintem „melegjogi tisztogatás folyik az RTL-nél”, miután őt is eltávolították tavaly ősszel.

Megújul a műsor

A csatorna közleményében ezt írta közleményében: „A műsor folyamatosan frissül, változik, ehhez pedig új struktúra társult januártól. A műsor hosszabb távú stratégiájának része, hogy új arcoknak, az eddigiektől eltérő nézőpontoknak és műsorvezetőknek adjon teret és lehetőséget. Az RTL ennek jegyében búcsúzik a szerkesztőség a közkedvelt színésztől”. Járaira továbbra is számítanak, de nem műsorvezetőként, hanem vendégként, írják.

Fáj

„Fáj, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem, szerettem nagyon azokat a hajnalokat, a beszélgetéseket…ennyi volt Járai Máté reggelis műsorvezetése: 120 adás, ugyanennyi hajnali 4 es ébredés, több száz beszélgetés, könnyek és nevetés!” – így reagált Járai Máté az elbocsájtására. 

„Másoknak kellett a helyem”

„Valamiért nem akarnak tovább dolgozni velem, másoknak kellett a helyem. Igazán komoly érvek nem hangzottak el, amikor közölték a hírt. Ez olyan, mint egy szakítás, ott sem kell feltétlenül megindokolni a döntést, csak elmondani azt”– erről is beszél Járai Máté a Best magazin legfrissebb számában.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: RTL.hu