Tizenöt métert zuhanva szakadékba esett egy fiatal férfi Budán, a Kecske-Hegyi Kőfejtőnél pénteken este. Mentőegység indult érte, az akcióról készült videót a cikkünk alján lehet megnézni.

Szerencsétlenül járt

A 2. kerületben, közel a Szépvölgyi úthoz, Kecske-Hegyi Kőfejtőnél történt a baleset. A szerencsétlenül járt férfihez a fővárosi tűzoltók siettek. Hordágyra fektették, majd felhozták a szakadékból és átadták a mentőknek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt van a Kecske-hegyi Kőfejtő

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Baleset Solymáron is

Budapesten és környékén rendszeresek az ilyen balesetek. Egy évvel ezelőtt egy 7 éves gyermek esett egy szakadékba Solymáron, ahol az önkéntes tűzoltók mentették ki a kisfiút.

Mentőcsapatok a Pilisban is

A Pilisben 2020 májusbában egy túrázó sérült meg, akit mentőcsapatok hoztak le, júniusban pedig egy 13 éves kislány tűnt el, aki később sértetlenül került elő.

Baleset a Rám-szakadéknál

Korábban balesetet szenvedett és nem tudott továbbmenni egy kiránduló a Rám-szakadéknál, Dömös térségében. A helyszínre riasztott esztergomi hivatásos tűzoltók speciális hordágyon vitték le a túrázót a mentőautóhoz.

Családi probléma

BudapestKörnyéke is írt róla, hogy tavaly júliusban például egy család ragadt a szakadékban, rajtuk akkor a rendőrök segítettek. A család tagjainak nem volt esőkabátja, a ruházatuk teljesen átázott, és a gyerekek nagyon fáztak.

Halálos zuhanás

Késő délután riasztották a Biatorbágyi Polgárőrséget, hogy a kisváros melletti Nyakas-kőnél lezuhant egy férfi a szikláról. A helyszínen derült ki, hogy a kiránduló nem élte túl a zuhanást tavaly áprilisban.

Itt a Kecske-Hegyi mentés

Kiemelt kép: részlet a videóból