Ezt is megértük! Összeházasodott a milliárdos Mészáros Lőrinc és a tévébemondó, Várkonyi Andrea. Az esküvő péntek délután kezdőtt és szombat hajnalban, cikkünk megjelenésekor is szólt még a zene. A nagy eseményre az Alcsúti arborétumban került sor, a környéken valósággal hemzsegtek a biztonsági emberek és a fekete Mercedesek.

Biztonsági emberek az út mentén

Ötszáz méterenként posztolnak az Alcsuti arborétumba vezető út mentén a biztonsági emberek. Mindenkit megnéznek, illetékteleneknek tilos a belépés. Már napok óta lezárták a parkot, hogy minden tökéletes legyen Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea nagy napján. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Autónak támaszkodó biztonsági őr

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Drága autók

Az arborétum bejáratánál tucatnyi újságíró áll. Mindenkit lefotóznak, aki drága autóval érkezik. Péntek délután 14 órától egymás után jöttek a lesötétített ablakú luxusautók, drágák, drágábbak és még annál is drágábbak.

Buszok várják a vendégeket a Puskás Aréna zárt parkolójában

Fotó: BPK

Fekete Mercedesek

A 200 meghívott vendég egy része az Orbán Viktor háza mellett épült Puskás Akadémia parkolójában állt meg, onnét fekete Mercedessel, vagy Mercedes kisbusszal vitték tovább őket a Felcsúttal összeépült Alcsútra, majd tovább az arborétumba.

Több kamion virág

Azt beszélik, Mészáros Lőrinc olyan szerelmes, hogy 4 kamionnyi virágot hozatott Hollandiából a nagy napra, Alcsúton egyesek tudni vélik, voltak, akik napokig virágszirmot tépkedtek, hogy a szerelmespár gyönyörű szirmokon lépkedjen és varázslatos körülmények közt mondja ki a boldogító igent.

Vendégeket szállító Mercedes kisbusz Felcsút főutcáján

Fotó: BPK

Orbán Viktor autója

Akárhogy is történt, a faluban péntek délután mindenki az egymás után vonuló Mercedeseket figyelte. Megpróbálták megtudni kik hivatalosak az eseményre. Orbán Viktor miniszterelnök szolgálati autóját többen lefényképezték, de állítólag Rákay Philipet is látták a vendégek közt.

Süti az utolsó pillanatban

A szervezők minden részletre figyeltek, mert a süteményeket az utolsó pillanatban hozták meg, hogy minden friss és finom legyen.

Világsztárok

Szerelmes számok szóltak a lagziban, Lady Gaga is énekelt, de nem élőben. Felvételről szólt a Shallow című slágere a milliárdos és új hitvese lagzijában. Éjfél előtt nagy tapsvihar tört ki, megérkezett valaki.

Rászólhattak Várkonyira

Korábban írtunk arról, hogy a sajtó megszellőztette,  Jennifer Lopez érkezhet Mészárosék lagzijába. A popdíva rendszeresen fellép különböző Kelet-európai magánpartikon, a hakni ára félmillió forint körül indul. Amikor ezt megszellőztette a sajtó valaki rászólhatott Várkonyira, mert másnap mindent megcáfolt a tévébemondó.

Olasz világsztár

A híresztelés azért sem lehetett alaptalan, mert korábban Mészáros Lőrinc egyik gyermekének a lakodalmába az információink szerint egyenesen Olaszországból reptették Alcsútra Eros Ramazzottit, aki pár számot lenyomott, majd egy magángéppel ment is vissza Milánóba.

Kétéves munka

Várkonyinak egy darabig be kellett érnie Radics Gigivel, na meg a TV2 műsorvezetőjének, Gönczi Gábornak az együttesével. Bizonyára így is boldog, hiszen kétéves tevékenységére került végre pont. Egy 408 milliárd forintra becsült vagyonnal rendelkező üzletember felesége lett. Friss hír, hogy Rod Stewart Budapestről posztolt, a felesége pedig egy olyan kerítés elől tett fel magáról képet, amilyennel Mészárosék lagziját kerítették el.

Forró csókok

Várkonyit 2019 nyarán szerződtette le Mészáros Lőrinc korábbi felesége a saját tévéjéhez műsorvezetőnek. Beatrix asszony valamit nagyon benézhetett, mert Várkonyi villámgyorsan összejött a férjével, belőle pedig ex-Mészárosné lett. Az új Mészárosné, Várkonyi Andrea ujjára ma került karikagyűrű, boldog ölelésben, csókok közepette hozzáment új férjéhez, a milliárdos Mészáros Lőrinchez. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció, Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea – BPK-montázs