Elhagyná Budapestet és szabadulna az árverezések és kilakoltatások után egyetlen megmaradt lakásától Bíró Ica. Kutyáival, egy vidéki kertes házban képzeli el jövőjét.

Vidékre költözne Bíró Ica

Bíró Ica eladná egyetlen megmaradt ingatlanát. A 63 éves Metál Lady azt mondja, belefáradt az elmúlt időszak botrányaiba, a hitelcsapdával kapcsolatos ügyek felőrölték, ezért vidéken kezdene új életet.

EZ IS ÉRDEKELHET! “Értelmetlenség és káosz” – kiakadt a kormányzati intézkedések miatt Zacher Gábor: visszahozná a vásárlási idősávot, nem hisz abban, hogy a focidrukkerek betartják a szabályokat

94 milliót kér a lakásért

A 118 négyzetméter alapterületű, praktikus és igen jó helyen lévő lakásról van szó, ami éppen úgy lehet iroda vagy orvosi rendelő, mint egy család számára otthon. Nagyjából 94 millió forintot szeretne kapni érte.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

EZ IS ÉRDEKELHET! Leköpték és megverték az utast a buszon mert szóvá tette a tolakodást

Nyugodtan szeretne élni

„El szeretnék menni megnyugodni egy olyan helyre, ahol végre ki tudok rendesen csomagolni, ahol van egy apró kert a három mentett kiskutyámnak. Ahol új életet kezdhetek, mert tervem az van bőven. Ahol nem kell azon aggódnom, hogy mi lesz holnap. Le szeretném zárni a múltat és elfelejteni ezt a rémálmot. Elhagyom Budapestet, szeretnék távolabb költözni. Az utóbbi időben számos rossz és kellemetlen élmény ért itt, így már nincs maradásom” – mondta a Blikknek Ica.

Rendőröket vitt el a mentő

A BudaPestkörnyeke.hu is megírta, hogy szeptember közepén, amikor sokadszorra is ki akarták lakoltatni Bíró Icát egyik lakásából, egy ismeretlen nő vegyi anyagot szórt a rendőrökre. Több rendőrt is mentő szállított kórházba.

Az esetről ide kattintva írtunk bővebben: Balhé Bíró Ica kilakoltatásánál: több rendőrt is elvittek a mentők

Nincs vége a kilakoltatási kálváriának

Október elején újabb fordulatot vett kilakoltatási kálváriája. Ugyanis a tőle korábban végrehajtással elvett szomszéd lakás új tulajdonosa, akivel nem tudott megegyezni, engedély nélkül munkásokat küldött, akik Bíró lakását is érintve lerombolták a válaszfalat azért, hogy a két ingatlan között harminc centivel áthelyezzék. A fal, ami azóta áll, elválasztja a két lakást. Ica már ekkor is gondolkodott a lakás eladásáról, most pedig meghozta a döntést, tovább szeretne lépni.

NE HAGYD KI! Ennyi volt? A nonstop üzletek is lehúzhatják a rolót a kijárási korlátozás miatt – Tankolni sem kell mostantól éjszaka

Három ingatlanja is volt

Bíró Icának három ingatlanja is volt, ám ezekből kettőt is elvesztett. Több mint tíz éve vett fel devizahitelt, amelyre a fedezetet a 12. kerületi háza jelentette. A kamatok megemelkedésével ezt elárverezték, tavaly pedig kilakoltatták onnan. Sőt, egy másik budai lakást is elvettek tőle a tartozás miatt, már csak az azzal szomszédos maradt meg neki. Azt árulja most.

Kiemelt kép: Bíró Ica