A VV4 győztese a közösségi oldalán tényként jelentette be, hogy a jövő héten elindul az Üvegtigris 4 forgatása, és azt is, hogy Kokó szerepét megkapta.

Néhány órája posztolt

Alekosz ma nem sokkal tíz óra után tudatta követőivel, hogy régi nagy álma válik valóra. “Kimondhatatlanul elégedett, büszke vagyok magamra! Megcsináltam. Kiválasztottak” – írta.. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Azt állította, szerepelni fog az Üvegtigris 4-ben

A médiaszemélyiség azt állította, hogy Kovács Kokó István szerepét fogja megkapni a filmben. Részletesen taglalta, hogy nem csupán fizikailag is hasonlítanak egymásra. Alekosz állítása szerint a kilencvenes években együtt jártak edzésekre Papp Lászlóhoz a Központi Sportiskolába.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ecsetelte a hasonlóságokat

Posztjában azt írta, hogy egymás mellett volt az öltözőszekrényük, sőt, még a lakat is hasonlított. Azt is hozzáfűzte, hogy Orbán Sándor, az edző mindig összekeverte őket. Az különböztette meg őket, hogy Kokónak volt fülbevalója, Alekosznak pedig nem.

Korrekt árban

Alekosz kitért arra, hogy állítása szerint miért ő játssza majd Kokót. Azt írta, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar ökölvívó külföldön tartózkodik, így ő fogja helyettesíteni. Kifejtette, hogy Kokó drágább, ő olcsóbban elvállalja a szerepet. “Árban is korrekt vagyok” – szögezte le.

Kollégájának nevezte Rudolf Pétert

Azt írta, a rendezők és Rudolf Péter kollégája is meg lesznek vele elégedve. Magát többször is egy lapon emlegeti a Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésszel. Azt írta, azért más tehetséges szereplők is lesznek a filmben.

Nagy Alekosz posztja

Úgy tűnik, csak tréfálkozott

Nagy Alekosz posztja bár tényként volt tálalva, elképzelhető, hogy bolondozott csupán a realitysztár. Azóta ugyanis megszólalt az Üvegtigris producere. Egyáltalán nem erősítette meg a VV4 győztesének szavait, sőt, egyenesen cáfolta azokat.

Ezt mondta a producer

A Telex megkeresésére Kovács Gábor, az Üvegtigris filmek producere tiszta vizet öntött a pohárba. Értetlenkedésének adott hangot, ugyanis elárulta, még csak beszélgetnek róla, hogy lesz film, még ez sem dőlt el. Ha pedig lesz, Alekoszra egyáltalán nem számítanának.

Ezek is érdekelhetnek!

Ezt mondta Kovács Gábor

“Alekosz egy komplett idióta, egy kreténnel állunk szemben” ‒ mondta a lap megkeresésére Kovács Gábor. Nagyon úgy tűnik tehát, hogy Alekosz sokakat átejtett, de aligha fog sokáig hallgatni az ügyről a celeb. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Alekosz – Forrás: Tv2