Kétségbeesve keresi a családja a jól szituált, kétgyermekes családapát, Nékám István Zoltán. A férfi munkába indult, de oda már nem érkezett meg.

Kétgyermekes családapa tűnt el

Ahogy tegnap írtunk róla, rejtélyes körülmények között veszett nyoma a kétgyermekes családapának, a 44 éves Nékám István Zoltánnak. Péntek reggel Dorogon még felszállt a vonatra, de a budapesti munkahelyére már nem érkezett meg. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Azonnal keresni kezdte

Felesége a történtek után azonnal kerestetni kezdte a férjét, és a rendőrség mellett az interneten is segítséget kért: „Kérem, aki tud, segítsen! Reggel a 6.14-kor induló vonattal indult el Dorogról a Nyugati pályaudvar felé, de a munkahelyére nem érkezett meg” – írta az összetört feleség. Arról is posztolt, hogy férje telefonját még egy ideig be tudták mérni, azonban ez a jel is eltűnt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Itt tűnt el

A cellainformáció szerint a telefonját a rendőrség Piliscsaba, Pilisjászfalu és Úny háromszögében mérte be, amíg még működött – tette hozzá. Az asszony a poszt alatti kommentben jelezte, hogy aznap pont ugyan olyan meleg öleléssel búcsúztak el egymástól, mint minden egyes nap, a házaspár ugyanis hosszú évtizedek óta él szeretetben és nevelik együtt két gyermeküket – írja a Bors.

Várja haza

„Ebbe a félelembe és várakozásba bele lehet pusztulni. A szívem egy darabja tépődött szét, bárhol van, ott van vele” – írta a szívszorító szavakat a felesége. „Reggel ölelve szeretettel búcsúztunk el, nagyon szerettük egymást, a másik felem és várom haza!” – tette hozzá.

Ismertetőjegyek

A család kéri, aki látta vagy tud róla valamit, jelentkezzen. Felesége a leírásban azt is kiemelte, férje ismertetőjele a szája feletti anyajegy: 185 cm magas, őszes haj, barnás-zöld szem, utoljára viselt ruházata: fekete-kék dzseki, sötétkék farmernadrág, sötétkék pulóver és galléros póló, szürkés hátizsák. Ismertető jel a szája feletti anyajegy – sorolta.

Poszt a keresésről:

Egy hasonlóan jól szituált ember egy koncert után tűnt el

Mint ahogyan korábban a budapestkornyeke.hu is megírta, Szűcs Tamás, a Pátria nyomda termelési igazgatója tavaly szeptember 29-én, egy Budapest Parkban rendezett koncert után nyom nélkül tűnt el.

Két barátjával ment bulizni, többé soha nem látták

Szűcs Tamás két barátjával találkozott, majd a Budapest Parkba mentek a Sofi Tukker zenekar koncertjére. A rendezvény vége óta nem adott életjelet magáról.

Annak a történetnek tragikus vége lett

Valamivel több mint egy hónappal később találtak egy holtestet 50 kilométerrel távolabb az eltűnése helyszínétől, Adonynál, amiről feltételezték, hogy eltűnt fiatalemberé lehet. Később a DNS-tesztek igazolták, hogy sajnos tényleg Szűcs Tamást találták meg. A halála körülményeiról továbbra sincs hír, a rendőrség nyomozást folytat. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: eltűnt férfi