Pozitív lett Liptai Claudia koronavírustesztje. A műsorvezetőt az egyik produkció tesztelte, amelyben éppen dolgozik, és akkor derült ki, hogy ő is fertőzött. Claudia sápadt arccal jelentette be a fertőzöttségét egy friss videóban.

Liptai Claudia is elkapta a koronavírust – ezt ő maga jelentette be Facebook oldalán. A műsorvezető-színésznő munkája miatt kötelező tesztelésen esett át ekkor derült ki, hogy pozitív lett az eredménye.

Ez is fontos, klikkelj a címre! A Szent László kórházban kezelik Pataky Attilát: az Edda több tagja is lebetegedett

Claudia a közösségi oldalán mesélte el, hogy az esélytelenek nyugalmával ment a vizsgálatra. Eddig sem volt semmilyen tünete és most sincs. A járványügyi szabályok szerint az egész családjával karanténba kerül.

Liptai Claudia tulajdonképpen szerencsésnek mondhatja magát, hogy tünetmentes koronavírus-hordozó. De kik leszenk ilyen szerencsések? Az erről szóló cikkünket ide kattintva éred el. Lehet, hogy te is szerencsés leszel?

Polyák Lilla is elkapta a betegséget

Szerdán délelőtt jelentette be Polyák Lilla, hogy az ő tesztje is pozitív lett. Neki, Liptai Claudiával ellentétben, vannak tünetei. A színésznő és férje, Gömöri Máté András most dunakeszi otthonukban töltik a karantént. A színésznő betegsége miatt az Operettszínház lemondta az előadásait.

Friss! Botrány a Veresegyházi Medveotthonban, nem adták át a kulcsot a polgármesternek

Gáspár Laci már túlesett a betegségen

Gáspár Laci is nemrég jelentette be, hogy az ő is elkapta a fertőzést. Laci ottthonában töltötte a karantént, emiatt az RTL Klub Álarcos énekes című műsorának néhány adásából is kimarad.

Ezt olvastad már? Nézd meg a videót is! A Dunakeszin élő Gáspár Laci hálát ad az új sportautóért – VIDEÓ!

Ezeket mindenképpen olvasd el, kattints a címekre!

Kiemelt kép: Liptai Claudia – Forrás: Facebook/Liptai Claudia