Erős a forgalom a Budapest körüli utakon, az M0-s déli szakaszán már bedugult a forgalom, de máshol sem sokkal jobb a helyzet.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint erős a forgalom a fővárosba vezető főbb útvonalakon, ezért lassulásra, illetve torlódásra készüljenek az M3-as autópályán Bag térségében a terelésnél, Mogyoródon és a bevezető szakaszon.

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál elődje, a Budapest Környéke című újság 100 évvel ezelőtt már ismert kiadvány volt az agglomerációban. A cikkeinket havonta 300 ezer alkalommal olvassák el itt az interneten. Köszönjük, hogy te is itt vagy!

Az M2-es autóúton Göd térségében, a 2-es főúton pedig Dunakeszinél lassul le a forgalom.

Egyre nehezebb az előrejutás az M0-s autóút déli szektorában, és az arra csatlakozó főutak csomópontjánál, Dunaharasztinál, Szigetszentmiklóson és Halásztelken.

A 4-es főúton Monornál, a 10-esen a solymári körforgalomtól befelé, a 11-es főúton Tahitótfalutól Szentendréig, illetve a 31-esen Mendénél számítsanak a szokásos reggeli csúcsforgalomra.


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!