Nem sokkal ezelőtt, ma délután ba­le­set tör­tént a Nyu­gati pá­lya­ud­va­ron, az erős szél leszakította a tetőszerkezet egy részét, ezért kés­nek a vo­na­tok.

Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek. Magas jutalékot kapsz, melyet azonnal utalunk. Fizetjük a telefonszámlád, a járulékaidat és nem számít mennyi idős vagy! A részletekért kattints ide!

Le­sza­kadt a Nyu­gati pá­lya­ud­va­ron az egyik peron fe­letti te­tő­szer­ke­zet, a Nyu­gati és Kő­bá­nya-Kis­pest kö­zött ezért zár­lat ke­let­ke­zett a fel­ső­ve­ze­ték­ben. 20-30 per­ces ké­sé­sekre lehet szá­mí­tani az egyik for­gal­mas elő­vá­rosi vas­út­vo­na­lon – írja a Ripost.

A MÁV közleményében az áll, hogy a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest közötti szakaszon tartós zárlat keletkezett. A Nyugati pályaudvaron két vágány felett nincs feszültség a vezetékben, ez okozza a műszaki hibát.

A szakemberek dogoznak a helyreállításon. A Budapest-Cegléd vonalon emiatt várhatóan 20-30 perccel meghosszabbodik a délutáni vonatok menetideje.

z eset miatt a Tömörkény IC Szegedre 39 perces késéssel közlekedik. A Nyugatiból Nyíregyházára induló InterCity is késni fog. A Nyugati pályaudvarról Lajosmizsére 15:18-kor induló vonat a mai napon Kőbánya-Kispestről indul.

A Nyugati pályaudvaron egy perontető szerkezetét fújta le a szél, ez került a vezetékre, s okozza a zárlatot. Senki nem sérült meg, a szakemberek dolgoznak a szerkezet biztonságos eltávolításán, illetve a perontető megerősítésén.

Gyorsabb lesz a wifi az elővárosi vonatokon

Kiemelt kép: illusztráció


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!