Miért érdemes nálunk hirdetni?

 • Mert havonta 300.000 alkalommal lesz látható a hirdetésed egy több mint 100 éves múlttal rendelkező újságban
 • Mert nálunk 20 fillérbe kerül egy ember elérése
 • Mert az emberek a mobiljukat és a számítógépüket nem dobják a hirdetési újságokkal a kukába
 • Mert a hirdetésed szinte minden cikkünkben látható lesz
 • Mert mi nem töröljük a hirdetésed, így hónapok, évek múlva is látható marad
 • Mert ha nincs online hirdetésed, díjmentesen elkészítjük
 • Mert ha nincs weboldalad, azt is díjmentesen elkészítjük
 • Mert hetente már 20 ezer forintért hirdethetsz
 • Mert ha egy hónapot előre fizetsz, most 80 ezer forint helyett 60 ezer forintért elérsz akár 300 ezer embert is
 • Mert az olvasóink 80%-a mobiltelefonon olvas minket, ezért olyan hirdetést kínálunk, amely mobilon is jól látható

Összehasonlítás:

A Budapestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon 20 fillérért érsz el egy hirdetőt, míg egy hirdetési újságban 415-ször drágábban, 83 forintért! Ezt könnyen te is kiszámolhatod. Nálunk havonta 60 ezer forintért 300 ezer emberhez jutsz el, míg egy hirdetési újságot általában 5 ezer példányban nyomtatnak ki. Ugyanazzal a hirdetési árral számolva a hirdetésed egy emberhez ők 83 forintért juttatják el. Ha figyelembe veszed, hogy ezeket az újságokat szinte mindenki azonnal eldobja, valóságos pénzpazarlás náluk hirdetni.

Ezzel szemben nálunk a hirdetésed évekig látható marad, ráadásul több tízezres látogatottságú cikkekben jelenik meg! Melyik a jobb befektetés a céged, vállalkozásod építéséhez?

Hogyan marad évekig látható a hirdetésem ezen a hírportálon?

Úgy, hogy az egyes cikkoldalakon megjelenő hirdetéseket nem töröljük. Ha egy hétre fizetsz, akkor az adott héten minden cikkbe bekerül a hirdetésed, ha egy hónapra fizetsz előre, akkor egy hónapon keresztül minden cikkünkben ott leszel. A hirdetésed nem töröljük, vagyis összesen csaknem 150 darab (havonta ennyi cikkünk jelenik meg) hirdetésed lesz évekig látható az interneten. Ezek a cikkek gyakran előkerülnek a keresőkben, így a te hirdetésed is könnyen megtalálják a vásárlóid úgy, hogy már nem is fizetsz érte – ez ám az egyedüli ajánlat!

Most ajándékot adunk a hirdetőknek!

Hívj minket most és havi előrefizetés esetén bónuszként a cégedről egy cikket is megjelentetünk. Ezzel jobb helyre kerülsz a Googleben, kiküldheted hírlevélben és posztolhatod a Facebook oldaladon. A digitális világban kell, hogy legyen rólatok egy jó cikk! Ebben is segítünk!

Tel: +3620-393-60-16

Mail: hello@budapestkornyeke.hu

Itt élőknek és kiköltözőknek

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál olyan témákat dolgoz fel, amelyek fontosak, érdekesek a fővárosi agglomerációban élők számára, de roppant hasznosak azoknak is, akik a kiköltözésen gondolkodnak.

A főváros 20 km-es körzetében, 80 településre figyelünk. Az itt élő több mint 1.2 millió embert érintő hírek, történetek jelennek meg ezen a portálon.

Egyedi látogató

Oldalmegtekintés

Facebook követő

Termékelőnyök

 • Hírek gyors követése
 • Jelentős agglomerációs elérés
 • Lényegre törő tájékoztatás
 • Hasznos információválaszték
 • Az agglomeráció tökéletes ismerete
 • Hirdetők számára is értékes tartalom

Célcsoport

 • Városi ABC státuszú olvasók: a világra nyitott, napi szinten tájékozódó közönség
 • Egyenlő arányban nők és férfiak
 • Nagy többségben közép- és felsőfokú végzettségűek (szakközépiskola, gimnázium, technikum, egyetem, főiskola)
 • Többségben közepes és magasabb státuszú

Pillérek

 • Hírek, közlekedés, közélet – aktuális információk, azonnal
 • Kiköltözés – tudd, hogy hol, mire számíts
 • Felfedező – érdekes helyek az agglomerációban
 • Ház, kert, otthon – minden ami otthon fontos
 • Vállalkozás – kis,-és közepes vállalkozásoknak hasznos hírek

Miért jó a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon hirdetni?

 • Jól behatárolt célcsoport – 80 település, 1,2 millió ember és Budapest teljes lakossága
 • Ügyfelek, vásárlók gyors elérése – Cikkeink azonnal megjelennek az olvasóink Facebook oldalán, így gyorsan megtalálják a híreinket és a te hirdetésed
 • Konkurencia kizárása – az adott oldalon csak egy adott hirdetőnek biztosítjuk a megjelenést
 • Burned, azaz cikkbe égetett hirdetés – így a kampány után is látható maradsz ha később a témára keresnek a Google-ben. Ezért utána nem kell fizetned!
 • Facebook hírfolyam szponzoráció – a több mint 10 ezer követővel rendelkező, csaknem 500 ezres elérésű oldalunkon te is megjelenhetsz

Facebook hirdetés vagy BudaPestkörnyéke.hu?

 • A Facebbok hirdetésekhez képest az a roppant nagy előnye a nálunk megjelent hirdetésednek, hogy nem pörögsz le azonnal az emberek hírfolyamán, folyamatosan látható maradsz.
 • A másik előny amit kínálunk az a facebookos hirdetések működéséből fakad. A facebookos hirdetésedet szinte senki sem osztja meg, vagyis nem terjednek maguktól a közösségi oldalon, így nem jutsz el több potenciális ügyfélhez sem. Csak annyi ügyfelet érsz el, amennyiért fizetsz. Ezzel szemben nálunk szinte minden cikkoldalunkon látható lesz a hirdetésed, így minden Facebookon megosztott cikkünkben is ott lesz a te hirdetésed. Vannak olyan írásunk, amelyet 450-en osztottak meg. Ha ezt beszorzod egy átlagos facebookozó 500 ismerősével, azt jelenti, hogy 225 ezer emberhez jutott el az az egy a cikkünk, amelyben ott van a te hirdetésed! És ez csak egy cikk! Naponta sok cikkünk jelenik meg, így már egy hét alatt is sok százezer ügyfeled képernyőjén jelenik meg az a cikk, amelyben ott a te hirdetésed.
 • Az országos hírportálok viszonylatában is kiváló megosztási eredményeket érnek el a cikkeink a Facebookon. Ez azért van így, mert a mi olvasóink valóban az agglomerációban élnek és érintettek azokban a témákban, amiről írunk. Itt nézheted meg a Facebook oldalunkat, magad is meggyőződhetsz minderről.

Google hirdetés vagy BudaPestkörnyéke.hu?

 • A Google-hoz képest nálunk nem csak azok találnak rád, akik közvetlenül a te termékedhez, szolgáltatásodhoz hasonlóra keresnek. Minket azok is olvasnak, akik a Budapestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon megjelent banneredről, pr-cikkedről döbbennek rá arra, hogy valójában a te szolgáltatásodra, cégedre van szükségük, amúgy pedig nem is kerestek volna, vagy nem rád találnak a Googleben.
 • A Google csak annyit ad, amennyit fizetsz, nálunk ez nem így van! Olvass tovább és meglátod, hogyan érhetsz el velünk rengeteg potenciális ügyfelet az agglomerációban.

Helyi nyomtatott újság, hirdetési lap vagy BudaPestkörnyéke.hu?

 • Nálunk minden hirdetés mobilon is jól látható, hiszen az olvasóink 80%-a okostelefonról olvas minket. A hirdetésed így mindig ott lesz a potenciális ügyfeleid kezében! Ezzel szemben sokan ki sem nyitják a postaládában talált hirdetési lapokat, helyi újságokat, nemhogy elolvassák benne a te hirdetésed!
 • Nálunk sokszor láthatják az olvasók a hirdetésed, hiszen azt számos cikkoldalon megjelentetjük. Lehet, hogy már első alkalommal egy 14 ezres látogatottságú, a Facebookon is népszerű cikkünk viszi a jó hírét a cégednek! Nálunk tehát azonnal eléred az ügyfeleidet! Mi úgy tapasztaltuk, hogy a helyi hirdetési újságot, helyi lapokat jobb esetben egyszer lapozzák át, aztán soha többé nem veszik kézbe.
 • Nálunk a hirdetéseid az olvasóink mobiltelefonján, asztali gépén vagy tabletjén kiváló minőségben jelennek meg! Eközben a helyi hirdetési újságok, lapok sorsa gyakran az, hogy krumplit pucolnak rajta. Méltatlan helyzet ez az Te hirdetésednek!
Nagyon sok vállalkozó küzd azzal, hogy akárhogyan állítgatja az AdWords és Facebook hirdetéseket (akár profi partner segítségével), egyszerűen nem tudja finanszírozni a hirdetést. A teljes cikket itt tudod elolvasni. Gál Kristóf

vállalkozófejlesztő, galkristof.net

Ha ezek után már tényleg úgy látod, szívesen hirdetnél nálunk, vedd fel velünk a kapcsolatot, gyorsan válaszolunk minden e-mailre.

Címünk: 

sales@budapestkornyeke.hu

Ingyen weblapot adunk a hirdetésedhez!

Nekünk a legkisebb ügyfél is fontos! Ha nincs weboldalad, csinálunk neked! Mi már egy 20 ezer forintos hirdetés mellé is egy oldalas weblapot adunk ajándékba! Biztosan tudod, hogy mások egy weblapért százezreket kérnek! Miután kifutott a hirdetésed a weboldalad még egy évig megmarad. Neked nem kerül pénzbe, mi üzemeltetjük, te pedig hátradőlhetsz, mert így a Google keresőben ingyen jelenhet majd meg a céged. Természetesen arra is van lehetőség, hogy egy év elteltével is látható maradjon az oldalad.

Sokan vagyunk a Facebookon is!

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál Facebook oldalának követői folyamatosan gyarapodnak. Már 10 ezer felett járunk. Érdemes tudnod, hogy ez nagyobb közösség, mint az agglomeráció legtöbb településén működő ilyen-olyan helyi facebookos csoport. A követőink engagementje, azaz elköteleződése nagyon erős, hiszen ők tényleg az agglomerációban laknak, így egyes hirdetési megoldásoknál erre a kivételesen hatékony csatornára is számíthatsz!

Pr és natív cikkek

Nem is rendes cég az, amelyikről nem írtak még cikket! Mit találnak rólad a vevőid vagy a konkurenseid az interneten, a világ digitális archívumában? Ha cikket iratnál a cégedről, tevékenységedről nálunk a legjobb helyen jársz! A Budapestkörnyéke.hu nem csak napról-napra olvasottabb, de a Google keresőben is folyamatosan fejlődik, így a rólad szóló, nálunk megjelent cikkek még évek múlva is könnyen előkerülnek ingyen a Googleben, sokáig büszke leszel az írásainkra, posztolhatod, linkelhetsz rájuk a weboldaladról (ez elég menő, hiszen így az ügyfeleid előtt sokkal megbízhatóbbnak látszol) hírlevélbe teheted és bárkinek elküldheted azokat, de a legfontosabb, hogy bekerülsz a digitális örökkévalóságba!

Bannerek

A jó árakhoz sok oldalletöltést kínálunk, így a bannereidet még többen fogják látni! Az alábbi táblázatunkban megtalálod az aktuális árainkat. 2018-ban ezek bruttó árak, nem kell ÁFÁ-t fizetned. Ha szeretnéd megnézni a bannereinket, tekerj ennek a lapnak az aljára, a táblázatok alá! Fontos tudnod, hogy az oldalunk a legmodernebb, reszponzív technológiával jelenik meg, így az alábbi pixelben megadott méretek a különböző képernyőkön (mobil tablet, pc) változhatnak, az arányok viszont nem. Azért kérünk minimálisan 500 pixel széles bannert, mert így mobilon is mindig szép lesz a hirdetésed. Ne feledd, az emberek többsége mobilról netezik, ezért a mi olvasóinknak a 80 százaléka is mobilról néz minket.

A hirdetéseket nem bonyolítjuk, így könnyebben átlátod a kínálatunkat. A bannereink nagyon jól látszanak a hagyományos számítógépek képernyőjén és ami fontos, mobilon is.

Ne feledd, az olvasóink 82%-a mobilon olvas minket!

Ha az alábbiakhoz képest nagyobbat, vagy mást szeretnél keress minket az egyedi ajánlatunkért!

MéretÁr 1 hétreÁr 1 hónapraKedvezményes ár 1 hónapra előre fizetésselMegtakarítás előrefizetés esetén
Box 500x30020.000 Ft80.000 Ft70.000 Ft10.000 Ft
Box 500x60030.000 Ft120.000 Ft100.000 Ft20.000 Ft
Lead 900x25040.000 Ft160.000 Ft130.000 Ft30.000 Ft
Lead 900x50050.000 Ft200.000 Ft160.000 Ft40.000 Ft
1 hét címlapi kiemelésselFacebook posztolás felár
Natív cikk/db80 000 Ft20 000 Ft
Pr-cikk/db100 000 Ft50 000 Ft
Mit tartalmaz a Pr-cikk és a natív cikk ára? A natív és a pr-cikk ára a cikk elkészítésének ésszerű költségeit is magában foglalja! A cikkekről mindig egyeztetünk, ha valamilyen kérés nem fér be ebbe az összegbe, előre szólunk és megbeszéljük a lehetőségeket.

Mi a különbség a natív és a pr cikk között? A pr cikk kifejezetten az adott cégről szól, míg a natív cikk újságírói eszközökkel körbejár egy olyan témát, ami az adott céghez, megrendelőhöz kapcsolódik. Például ha egy fitness központ natív cikket szeretne, akkor nem közvetlenül róla, a teremről, eszközökről stb szól a cikk, hanem például a fitness jótékony hatásairól. A cikkben persze benne van a megrendelő, megszól benne, fotó is lehet a központjáról, de alapvetően nem szól bele a cikk tartalmába, csak az irányt határozza meg. Az ilyen cikkeket szívesebben olvassák az emberek, mint a reklámszagú pr cikket, ahol a megrendelő megmondhatja, hogy pontosan mi legyen a cikkben, vagy ő maga írja azt. Mindkét esetben feltüntetjük a cikk végén, hogy Pr cikk vagy a natív esetében Támogatott tartalom.

Ha hirdetni szeretnél hívj minket ezeken a számokon: 0620/393-6016, 0630/330-07-55 vagy írja a sales@budapestkornyeke.hu címre.

Ha értékesíteni szeretnéd a felületeinket, hirdetéseket hoznál, nézz el ide, elmondjuk a részleteket.