Egy 24 éves férfi ellen indítottak nyomozást, a budaörsi rendőrök. A férfi a gyanú szerint Budaörsön mutogatta magát szeméremsértő módon.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 24 éves százhalombattai férfi 2018. szeptember 21-én délelőtt Budaörsön szeméremsértő módon mutogatta magát.

A budaörsi rendőrök adatgyűjtést követően azonosították és a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók.

Havonta 300 ezer alkalommal olvassák el a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál cikkeit. Építsd a vállalkozásod az olvasóink erejével! Klikk ide!

Budakeszin is szatírt fogtak

Itt a Budapestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon néhány napja írtuk, hogy Budakeszin is elfogtak egy szatírt, megindult ellene az eljárás, azonban a cselekménye nem éri el a két év szabadságvesztéssel sújtható határt, ezért nem lehet ellene kényszerintézkedést foganatosítani, vagyis szabadlábon védekezhet.

A helyi rendőrőrs megerősített jelenléttel, napi 6-8 fővel teljesít szolgálatot Budakeszin, ebből 4 fő reggel az iskolák, óvodák, gyalogátkelők környékén dolgozik. A gyanúsítottat szemmel tartják, szükség esetén 20 perc alatt elő tudják állítani.

Dr. Kőszegi Gábor főorvos, a Budakeszi Egészségközpont vezetője a Budakeszi oktatási bizottság ülésén elmondta, hogy az ilyen pszichés betegségben szenvedő személy rendszerint súlyosabb cselekményt is elkövet előbb-utóbb, ezért a helyzet nem megnyugtató.

Az alábbi videón az látszik, ahogy a budaörsi rendőrök megbilincselik a 24 éves magamutogatót.

Kiemelt kép: Police.hu


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!