Továbbra is nagyon erős a forgalom a Hungaroring környezetében. A rendőrség több alternatív útvonalat is javasol a torlódások csökkentése érdekében.

Aki a versenyhétvége alatt az M3 autópálya irányából Mogyoródra tart – nem a versenypályához -, az lehetőség szerint az autópályáról Szada felé hajtson le a hosszabb várakozás elkerülése érdekében.

Azoknak a nézőknek, akiknek nem a versenypálya főbejárata közelében lévő helyre szól a jegyük, azt javasolják a rendőrök, hogy a Hungaroringet a 3-as számú főút használatával, Kerepes és Szilasliget irányából közelítsék meg!

Az M0 autóút irányából érkezők autósok az M31 autópálya, majd 3-as számú főút vagy M3 autópálya útvonal használatát javasolják a Police.hu oldalon.

A pénteki napon megtartott szabadedzések nagyszámú látogatót vonzottak a versenypályára. A pest megyei rendőrök a délelőtt folyamán az előzetes terveknek megfelelően, a pálya közelében egyirányú közlekedéssel biztosították a forgalmi rendet, ez így várható szombat délelőtt is. Közlekedési balesetről a Hungaroring térségét érintően pénteken nem érkezett bejelentés.

A fokozott rendőri jelenlét folyamatos Mogyoród térségében, kiemelt esemény nem történt az elmúlt két nap folyamán.

Kiemelt kép: Police.hu


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!