A Monori Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 16 éves nagykátai fiú ellen.

A 16 éves fiú 2018. augusztus 2-án 13 óra 40 perc körül az ecseri vasútállomás területén megszólította a sértettet, akitől pénzt kért és azzal fenyegette, hogy megveri. A fiú a fenyegetés hatására a pénzt odaadta a támadónak, majd elszaladt. Ezt követően bejelentést tett a rendőrségre –írja a Police.hu.

A maglódi rendőrök a kapott személyleírás alapján egy órán belül azonosították és a vasútállomás területén elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A rendőrök a fiatalkorút a Monori Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2018. augusztus 5-én elrendelt.

Kiemelt kép: ecseri vasútállomás, forrás: Police.hu


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!