Letért az úttestről és a Kiskunsági-főcsatornába hajtott egy autóbusz a dél-pesti agglomeráció peremén,  Tass határában, a Széchenyi úton.

A balesethez a dunaújvárosi és a fővárosi hivatásos, a kunszentmiklósi önkormányzati és a szalkszentmártoni önkéntes tűzoltókat riasztották. A buszon négy ember tartózkodott, őket a mentők kórházba szállították.

Az 5205-ös számú úton szombaton 21 óra 35 perckor egy 53 éves férfi közlekedett egy Neoplan autóbusszal Kunszentmiklós felől Tass irányába.

A rendelkezésre álló adatok alapján az út 38-as kilométerénél, egy balra ívelő útkanyarulatban a sofőr nem jól választotta meg járműve sebességét, ezért a jeges úton megcsúszott, majd egy szalagkorlátnak ütközött.

Ezt követően a busz a korláton átfordulva a Kiskunsági Főcsatornába borult. A járműben a sofőrön kívül egy nő és két gyermek utazott. A busz vezetője és három utasa az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett.

Kiemelt kép: MTI/Donka Ferenc

Ezeket a cikkeket is ajánljuk:

Az M0-áson balesetet okozó színésznő sok millióért cserébe megúszhatja a börtönt


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!