A váci rendőrök egy 23 éves férfit vettek őrizetbe, aki a gyanú szerint Vác, Váchartyán és Őrbottyán területén követett el öt nap alatt hat vagyon elleni bűncselekményt.

A te sikered, a mi sikerünk! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a parádés jutalékod! A részletekért kattints ide!

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2019. március 1. és 2019. március 5. között Vác, Váchartyán, valamint Őrbottyán területén követett el hat alkalommal lopást vagy annak kísérletét.

Vácon egy nyitott állapotban parkoló gépkocsiból mobiltelefont vett magához a férfi, valamint egy tanműhelybe ment be annak ajtóit betörve, innen nem vitt el semmit.

Váchartyánban egy nyitott melléképületben készített össze szerszámgépeket lopási szándékkal, valamint egy lakóépületbe is megpróbált betörni.

Ugyancsak Váchartyánban egy nyitott gépkocsiból mobiltelefont lopott el. Végül Őrbottyánban további kettő, nyitott állapotban leállított gépkocsiból készpénzt, műszaki cikket és italokat vitt magával.

A rendőrök 2019. március 5-én este Őrbottyánban fogták el a férfit, majd előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, amelyet az illetékes járásbíróság 2019. március 8-án elrendelt – írja a Police.hu.

Kiemelt kép: illusztráció