A rendőrség nyilvánosságra hozta azt a felvételt, amelyen az látszik, hogy egy 18 év körüli nő és férfi bemegy az egyik tököli ruházati boltba.

A videón az is jól látszik, hogy a párocska egy darabig a ruhák között sétál, majd a csaj leguggol a sorok közé, a srác pedig falaz neki. Ezt követően a lány turkál a táskájában, majd mindketten gyorsan kimennek a boltból.

A police.hu oldalon megjelent rendőrségi közlemény szerint az ismeretlen személyek 2018. április 10-én 12 óra 4 perc és 12 óra 27 perc között Tököl, Hermina úton található ruházati üzletből áruvédelmi eszközzel ellátott fehérneműket tulajdonítottak el.

A szigetszentmiklósi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi és egy nő azonosításához. A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható ismeretlen személyeket felismeri, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságon (Szigetszentmiklós, Apor Vilmos utca 1. szám) vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.