Átvert vevők, lenyúlt pénzek, soha el nem készült munkák. Te ugye nem akarsz így járni? Itt a lista azokról a cégekről, akiktől itt a Budapest környéki agglomerációban se rendelj semmit!

A Magyar Napelem Napkollektor Szövetség nyilvánosságra hozta azoknak a cégeknek a listáját, amelyek ellen panasz érkezett hozzájuk, vagy akinek a vásárlók megtévesztése, megkárosítása miatt valamilyen rendőrségi, bírósági ügye van.

A Magyar Napelem Napkollektor Szövetség nyilvánosságra hozta azoknak a cégeknek a listáját, amelyek ellen panasz érkezett hozzájuk, vagy akinek a vásárlók megtévesztése, megkárosítása miatt valamilyen rendőrségi, bírósági ügye van folyamatban.

Az egyik céggel szemben büntető feljelentés született csalás miatt, mivel egy szerződésre előleget vett fel, de a munkát nem jelentette az áramszolgáltató felé, miközben folyamatosan ígérgette a teljesítést. Végül a megrendelő elállását elfogadta, de a 450 ezer forint előleget nem hajlandó visszafizetni.

Egy másik cég képviselője továbbra is lefoglalva tartja a kivitelező anyagait, szerszámait mintegy 2 millió forint értékben.

Azt is megtudtuk, hogy az egyik vállalat ügyvezetője több magyarországi céget is megkárosított, nem fizette ki a vásárolt áruk ellenértékét. Öncsődeljárást indított a cége ellen, így kívánva leplezni a hitelezők elől a cégvagyon eltüntetését. A cég vagyonát hozzátartozója cégébe mentette át jelenleg más néven folytatja tevékenységét. Jelenleg rendőrségi eljárás van folyamatban, biztosítási intézkedésként a rendőrség lefoglalta a raktáraiban fellelt igazolatlan eredetű mintegy 50.000 euró értékű árukészletet.

A hivatalos feketelistát itt éred el.

 


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!