Úgy tűnik, a végéhez közeledik Rosta Anita hetek óta tartó kálváriája, hétfőn ugyanis végre kézhez kaphatta laboreredményét, amelyből kiderült: nem fertőződött meg attól a tűtől, amellyel egy feltehetően drogos férfi szúrta meg az 1-es villamos vonalán még szeptember közepén.

Nagyon boldog vagyok, hogy a vizsgálatok eredménye negatív lett, de biztos vagyok benne, hogy ez még nem egy lefutott meccs a részemről – kezdte Anita, aki szerint rendkívül megterhelő volt az elmúlt időszak mind lelkileg, mind anyagilag. – Az eredmény nem egy varázspálca, hogy a megpróbáltatásoknak csak úgy vége szakad, hiszen az elmúlt egy hónapot senki sem tudja visszaadni nekem. Rengeteget költöttem orvosokra, gyógyszerekre, ráadásul lelkileg is borzasztóan megviseltek a történtek. Nem érzem magam biztonságban, hiszen nehéz felszállni a buszra, villamosra, főleg, ha tele van – mesélte az asszony a Blikknek, aki elmondta: összerezzen vagy azonnal odakapja a fejét, ha valaki csak egy picit is hozzáér.

Kapcsolódó cikk:

Vége lehet a rémálomnak! Elfogták a villamoson tűvel szurkáló férfit

Itt a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon 10 napja megírtuk, hogy a rendőrség elfogta a 29 éves budapesti S. Kálmánt, akit azzal gyanúsítanak, hogy szeptember 10-én délelőtt injekciós tűvel megszúrt egy nőt az 1-es villamoson, az Erzsébet királyné útja és Zugló vasútállomás megállók között.

Kiemelt kép: illusztráció


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!