Két év fegyházbüntetést is kaphat az a férfi, aki néhány nappal ezelőtt az utasok szeme láttára elővette a nemi szervét és önkielégítésbe kezdett az egyik elővárosi vonaton.

Gyomorforgató videó mutatja be a magyar valóság legmélyebb bugyrait – írja a Blikk. Az újság egyik olvasója és párja volt a szemtanúja a felháborító jelenetnek: egy férfi a vonaton mindenki szeme láttára magához nyúlt, és vadul maszturbált, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.

A videót ezzel a szöveggel küldték el az újságnak: „Szeptember 21-én, 14:57-kor indult a vonatunk Kőbánya–Kispestről. Út közben a párom szólt nekem, hogy valami nem stimmel a sráccal. Már láttunk sok ilyen fura fazont, így elkezdtem figyelni, mire készül.

Már majdnem Ferencvároshoz érve, a párom szólt nekem: ‘Szívem, nézd!’. Akkor láttuk, hogy mit művel… Felháborítónak tartom ezt a dolgot, és úgy döntöttem, videóra veszem” – írta a videó készítője, aki azzal a céllal küldte el a sajtónak a felvételt, hogy felhívja az emberek figyelmét ezekre az esetekre.

Havonta 300 ezer alkalommal olvassák el a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál cikkeit. Építsd a vállalkozásod az olvasóink erejével! Klikk ide!

Börtön járhat ezért

Két évvel ezelőtt egy hasonló esetben súlyosbította a bíróság annak a nyilvánosan maszturbáló férfinak a büntetését, aki a Pécsi Egyetemen és a Zsolnay-negyedben mutogatta magát. A pécsi szatír két év hat hónapra vonul fegyházba.

A videót a képre kattintva lehet megnézni


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!