A Pilisvörösvári Rendőrőrs lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2018. szeptember 27-én 10 óra 30 perc körül egy pilisvörösvári üzletből kozmetikai termékeket tulajdonított el.

A feltételezett elkövetőről az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített –írja a Police.hu.

A Budaörsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható ismeretlen személyt felismeri, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Budaörsi Rendőrkapitányságon (Budaörs, Szabadság út 160. szám), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Fotó: Police.hu


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!