Vasárnap kezdetben több helyen várható kisebb csapadék: keleten és északon hó, máshol havas eső, ónos eső, fagyott eső, néhol eső. Napközben átmenetileg kevesebb helyen alakulhat ki csapadék, majd estétől nagy esőre számíthatunk. Délután 1-8 fok várható.  Kettősfronti hatás dominál. Szeles idő jön, szerdától enyhülés következik.

Az Időkép előrejelzése szerint hétfő reggeltől egy hidegfront hatására felszakadozik a felhőzet, elszórtan záporok, hózáporok lehetnek. Erős, viharos lesz az északnyugati szél. Napközben 2-7 fok valószínű.

Kedden a viharos északnyugati szélben elszórtan alakulhatnak ki hózáporok, délnyugaton záporok is. A hajnal fagyos lesz, a havas északkeleti tájakon -10 fokig lecsökkenhet a hőmérséklet. Délután 0-5 fokot mérhetünk, délnyugaton lesz melegebb.

Szerdán és csütörtökön már kevesebb lesz a csapadék, ismét enyhül kissé az idő. Mindkét napon fagypont körüli minimumokra számíthatunk, de csütörtökre délután már sokfelé elérhetjük a 10 fokot. Szerdán erős, csütörtökön élénk lesz a szél. Egyre többet süthet a nap.

Kimelt kép: BudaPestkörnyéke.hu


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!