“Hogyan érdemes fogadni?” – ez és az ehhez hasonló kérdések általában minden kezdő fogadóban felmerülnek, amikor az első lépéseiket teszik meg ezen a területen. Ezért is döntöttünk úgy, hogy a mai cikkünkben megpróbáljuk megválaszolni.

A sportág ismerete nélkül nem megy

A sikeres fogadás egyik alapkövetelménye a sportág megfelelő ismerete. Hiába ülnek ugyanis a legtöbb esetben az 1.40-es kombi vagy a szingli meccsek kétlépcsős változatban, ha nem követed napi szinten az adott sportággal kapcsolatos eseményeket, akkor az eredményességed egyáltalán nem garantálható.

Tehát, ha szeretnél fogadni mondjuk a finn focira, akkor érdemes inkább profikra bízni magadat, és előfizetni az OH Sports Made in Finnland csatornájára, amely 2024-ben tovább folytatódik. 

Miika, aki ennek az előfizetésnek a keretein belül a tippeket szolgáltatja, az elmúlt két év során igazán eredményes volt, szinte minden szezonban +20%-os ROI-t hozott le, ami már az a szint, amire az OH Sports legjobb tippadói közül sem képes mind. Ebből is tökéletesen látszik, hogy mennyire képben van a finn foci bajnoksággal.

Nagy vs. kis szorzó

Ha beleolvasol kicsit a fórumokba, akkor láthatod, hogy a nagy és a kis szorzók mellett is egyaránt szoktak érvelni. Legutóbb például egy olyan kommentet olvastunk, amelyben egy online sportfogadó azt írta, hogy semmivel sem nehezebb egy 2.40-es odds-ot eltalálni, mint az 1.70 körülieket, nem szükséges az 50%-os találati arány.

Azt viszont nem említette, hogy ezek a fajta fogadások teljes szigort követelnek meg ahhoz, hogy józan ésszel lehessen fogadni. Szükség van egy külön téttervre, mivel ebben az esetben nem rakható fel ugyanaz az összeg vagy a bankroll ugyanakkora százaléka, mint az alacsony odds-ú meccsek esetében. Ha erre nem figyelsz oda, akkor nagyon hamar lenullázhatod a bankrollodat.

Továbbá mindenképpen kerülnöd kell a multifogadásokat. Maradj inkább a single fogadásoknál, amelyek nagymértékben növelik a megtérülés esélyét!

Amennyiben betartod ezeket az említett szabályokat, akkor a magas odds-okkal való mesterkedéssel egy igazán rentábilis üzleti modell nyílhat meg előtted. A vele járó kockázatról azonban soha nem szabad megfeledkezned!

Kombi vs. szóló

Már a kis és nagy szorzók közötti döntés is elég nehézkes, ám mellette még ott van az a dilemma is, hogy egyetlen mérkőzést tegyél-e meg a szelvényeden vagy többet. 

Nos, mi azt mondjuk, maradj inkább az 1-2 meccses szelvényeknél megfelelő téttel! Ehhez először is érdemes kiválogatnod az ígéretesnek tűnő eseményeket az odds általi befolyásoltság nélkül, majd ezután nézd meg az odds-okat, és ha továbbra is úgy ítéled meg, hogy érdemes fogadni rá, akkor tedd meg a tétjeidet! Az érték ugyanis ugyanúgy benne lehet az 1.30-as odds-ban, mint a 2.80-asban.

Reméljük, hogy az útmutatónk hasznosnak bizonyul majd számodra, és a segítségével boldogulni tudsz majd az online sportfogadás világában.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő az ohsports.hu oldalt működtető cég.

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.