Érdre költözés

Érden elég sok „Kádárkockát” fogsz találni, mert nagyon sokan építkeztek itt a 70-80-as években. Túl szép városképet ne keress, mert Érd nem a gyönyörűségéről híres. Járda sincs mindenhol, sőt, több forgalmas utcában babakocsival konkrétan életveszélyes közlekedni. Vannak „újházasabb” városrészek, például Parkvárosban, de itt sok utca még mindig murvás. Lejjebb tekerve megtalálod a kevésbé jó részeket is.

HOPPÁ! Érd irányítószámának számmisztikai elemzése. Jó lesz ez a település neked vagy sem? Kattints ide a válaszért!

  

Érdi ingatlanoknál sok kompromisszumra készülj

Ha Érden keresel házat komoly kompromisszumokat kell kötnöd. A városnak ugyan sok szolgáltatása van, de igazán jó egységes városrészt nem fogsz találni. Egy nagy kertváros az egész, ahol leginkább autóval érdemes közlekedni.

Modernebb, újabb házakat a belső területeken csak elvétve találsz, a város peremén annál többet, ezek szépséghibája, hogy nagyon messze vannak attól az Érdtől, ahol normálisan lehetne élni, babakocsival közlekedni, bringázni, kocogni.

Így kerüld el a betörüket! Tippek, tanácsok, Klikk ide!

  

Érdi ingatlanvásárlás: kevésbé jó településrészek

Nem ajánljuk az autópályákhoz közeli telkeket, külterületeket. Ezek egyre nagyobb zajterhelésnek lesznek kitéve, másrészt sok telek nem teljesen közművesített az utcán pedig eső után mindig mocskos lesz az autód, lábad, nyáron pedig poros, mert ezek többsége nem aszfaltozott.

Ha kíváncsi vagy arra, mit mondott az érdi polgármester az utcák aszfaltozásáról, akkor kattints ide!

 
 

Érd térkép

FRISS CIKKEK ÉRKEZTEK A CÍMLAPRA Klikk ide!

Ide kattintva találod a legfrissebb cikkeinket Érdről!

 
 

Ezeket a cikkeinket nagyon ajánljuk, ha az agglomerációba költöznél: