Cikázó vágányok, elsuhanó állomások, hidak. Már egy éve modern Flirt motorvonatok közlekednek a szépen felújított Budapest- Esztergom vasútvonalon, amely Magyarország 2. számú vonala. Most látványos, gyorsított videón mutatják meg mindazt, amit a mozdonyvezető lát a vonat elején.

Sok pénz, változatos munka! Hirdetésszervezőket keresünk! Otthonról is végezhető munka, magas jutalékkal, melyet azonnal utalunk. Fizetjük a telefonszámlád, a járulékaidat és nem számít mennyi idős vagy! A részletekért kattints ide!

A korszerűsített 51 km hosszú vasútvonalon alig egy óra alatt lehet végigmenni, vagyis ennyi a menetidő Esztergom és a Nyugati között.

Pete Gábor a Youtube-on a megosztott egy látványos timelaps, azaz gyorsított felvételt arról, hogyan néz ki az utazás a vonatvezető fülkéjéből.

Egy kamerát erősített a vonat elejére és felvette a teljes utazást. Mivel a felvétel ötszörösre van gyorsítva, így nagyon látványos a vágányok közti cikázás, vagy a dunai hidakon történő áthaladás. A videót alább lehet elindítani.

Máshol is népszerűek az ilyen videók

Az ilyen úgynevezett train-line felvételek nagyon népszerűek nem csak a Youtube-on, de a tévékben is. Az egyik kisebb skandináv csatorna például megállás nélkül ilyen felvételeket ad, és van nézettsége.

Kapcsolódó cikkek:

A 4-es metróról is készült ilyen

Néhány évvel ezelőtt a 4-es metró első kocsijából is készült ilyen felvétel – igaz a kamera nem olyan stabil, mint az esztergomi vonalon. Az alábbi videón azt láthatjuk, hogyan jut el a szerelvény a Keletiből a Kelenföldig.

Kiemelt kép: Részlet az esztergomi vonalról készült videóból


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!