Szigetszentmiklós ingatlan – jó településrészek:

Szigetszentmiklós az agglomeráció egyik legnépesebb városa több jó településrésszel. A legfelkapottabbak egyike a központ, a HÉV-megálló környéke, Bajcsy és a Kossuth utca, de nagyon divatos a Csepeli útnál az Oázis, Lidl és a Temető utca környéke, ahol sok újépítésű házat lehet találni – mondta a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálnak Lukácsfyné Boczor Andrea a Szigetszentmiklóson működő Lukácsfy Ingatlaniroda tulajdonosa. Nagyon felkapott még, és alig találni eladó ingatlan a Duna-parton. Az Ádám Jenő sétány nagyon népszerű, mellette van a csodálatos Szigetszentmiklósi úszóláp, amelyről már mi is írtunk.

Szigetszentmiklósra Csepelről kijárnak a kék BKK buszok és bőven elérhető sárga Volánbusz is a településen. A HÉV-el pedig 35 perc alatt be lehet érni a főváros központjába. A nem túl jó részekről lefelé tekerve olvashatsz!

HOPPÁ! Szigetszentmiklós irányítószámának számmisztikai elemzése. Jó lesz ez a település neked vagy sem? Kattints ide a válaszért!

 
 

Szigetszentmiklós térkép

 
 

Szigetszentmiklós időjárása ebben a pillanatban és az elkövetkező napokban

SZIGETSZENTMIKLÓS WEATHER
 
 

Szigetszentmiklósra költözés – nem túl jó településrészek

Szigetszentmiklóson is vannak nem olyan jó településrészek. Ilyen például a Bucka-tó környéke, ahol ugyan már minden utcát aszfaltoztak, sokat közművesítettek is, de nincs a közelben bölcsőde, óvoda, iskola és közlekedni is csak autóval lehet. A járdák sem megfelelőek. A másik nem túl jó környék az M0-ás csepeli oldalán a Kavicsos-tónál lévő külterületek. Ezekre hitelt sem lehet felvenni, közlekedés szempontjából sem túl jó terület.

FRISS HÍREK VANNAK A CÍMLAPON! Klikk ide!

A Szigetszentmiklósról szóló összes cikkünket itt találod, klikk ide!

 
 

Ezeket a cikkeinket nagyon ajánljuk, ha az agglomerációba költöznél: