Pénteken éjfélkor zárul a nevezési határidő a II. Pest Megye Szépe versenyre. Az utolsó pillanatokban is sokan jelentkeznek, és a tavalyihoz képest még több településről érkeztek a nevezések.

Az agglomeráció számos településéről, Dunakesziről, Érdről, Szigetszentmiklósról, Őrbottyánról, Dabasról, Tahitótfaluból, Budaörsről, Sződligetről, Gyálról, Halásztelekről és Budapest szinte összes kerületéből is jelentkeztek az idei versenyre, „ami azt mutatja, hogy lassan a megye mind a 187 települését be fogja járni a Pest Megye Szépe verseny híre”, számolt be róla a versenyalapító-igazgató Bada Zoltán az Érdmost.hu kérdésére.

A nevezési határidő lejártát követően a jelentkezők közül castingon fogja a szakmai zsűri kiválasztani azt a 16 hölgyet, akik bekerülhetnek a döntőbe, amire 2019. január 12-én kerül sor egy nagyszabású gálaest keretében a törökbálinti Munkácsy Mihály Művelődési Házban, ahol a vándorkoronát az I. Pest Megye Szépe királynője fogja átadni a következő királynőnek.

A szépségversenyt követően az eddigi tapasztalatok alapján a résztvevő hölgyek számos megkeresést kapnak: különböző rendezvényeken, divatbemutatókon való részvételre kérik fel őket – mondta a verseny alapítója a helyi lapnak. Hozzátette: “Szeretnének hosszú távú értéket teremteni hazánk legnagyobb lélekszámú megyéjének, és egyben erősíteni Pest megye hírnevét.” A versenyre péntek éjfélig lehet nevezni ezen az oldalon.

Kiemelt kép: Kerepesi Réka, az I. Pest Megye Szépe választás győztese / Fotó: Pestmegyeszepe.hu


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!