Az agglomerációban nem csak jó levegő, de a klassz programok is vannak! Apacuka zenakar koncertezik Szentendrén, Vácon Quimbi és Tankcsapda koncert lesz de Szulák Andrea is fellép. Diósdra menjenek a komolyzene kedvelők, aki pedig közösségben nézné a VB-t, irány Budakeszi! Összeszedtük a legjobb programokat, amiket nem érdemes kihagyni!

Szentendrén épít a mester egy kisházat! Vasárnap 10 órától az Apacuka zenekar híres dalaival várja a kicsiket és a nagyokat a Dunaparti Művelődési Ház. Részletekért katt ide.

Szeretni bolondulásig! Szulák Andrea népszerű slágereit adja elő vasárnap 20 órától a szentendrei Ferenczy Múzeum udvarán. További infók itt.

Foci Vb sörrel és kenyérlángossal! A budakeszi Erkel Ferenc Művelődési Házban egész hétvégén 17 órától várják a szurkolókat egy közös meccsnézésre. Részletekért katt ide.

Fúvósok Diósdon! A Kápolnakerti Nyári Zenés esték programsorozat részeként július 7-én, szombaton a Diósdi Fúvós Zenekar koncertezik. Többet megtudhatsz az eseményről, ha ide kattintasz.

Qumbi Vácon! Még mindig tart a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó. A hétégén Shakepeare darabokkal, Tankcsapda, Vad Fruttik és Qumbi koncerttel várják a szórakozni vágyókat. A többi jó programot itt éred el.


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!