Magamutogató szatír garázdálkodik Veresegyházon, vágyaik kielégítése érdekében fiatal nőket molesztál – írja a Bors.

Nemrég egy 23 éves nőt erőszakoltak meg a vasútállomás mellett. Egy erdős részen hátulról leütötték, a szexuális erőszak után ruhák nélkül tért magához. Legújabb információink szerint három napja egy fiatalkorú lányt zaklatott egy rejtélyes idegen. Mindkét eset fényes nappal történt, a helyszínek egymástól mindössze hárompercnyi autóútra vannak. A Borsnak megszólalt az újabb áldozat, aki megdöbbenve elevenítette fel a szörnyű élményét.

A Kertesi utcában sétáltam kedden kora délután, amikor lelassított mellettem egy kék Opel. Negyven-ötven év körüli férfi ült a volán mögött, és a nudista strandokról kezdett hadoválni. Hihetetlenül hangzik, de egy darab ruha sem volt rajta – mesélte a Borsnak borzasztó emlékét Kamilla, aki persze egyből megpróbálta lerázni a szatírt. Egy sarokkal odébb hajtott és megállt. Arra kellett mennem, így láttam, hogy ekkor már önkielégítést is végzett. Közben rám nézett, és azt kérdezte, hogy megnézem-e közelebbről. Könnyen lehet, hogy ugyanaz a férfi volt, aki a múlt héten megerőszakolt egy másik nőt – tette hozzá lapunknak a 17 éves fiatal, aki a sokktól sajnos képtelen volt megjegyezni az autó rendszámát, de úgy döntött, hogy mindenképpen feljelentést tesz a rendőrségen.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a korábbi esettel kapcsolatban lapunkkal kö­zölte: szexuális erő­szak miatt is­me­retlen tettes ellen indítottak el­járást.


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!