Karbantartás és felújítás miatt pótlóbuszok járnak szombaton és vasárnap a 6-os, ráckevei HÉV helyett a közvágóhídi végllomás és Dunaharaszti külső között – közölte a Budapesti Közlekedési Központ a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportállal.

A kimaradó szakaszon H6-os jelzéssel pótlóbusz közlekedik, amelyekre a Közvágóhíd végállomáson a Kvassay Jenő úton, a Budapest Park oldalával szemközt, Dunaharaszti külső végállomáson a Fő úton, a HÉV-kocsiszín mellett lehet felszállni. A pótlóbusz a HÉV nyomvonalát követve közlekedik. Pesterzsébet felsőtől a soroksári Hősök teréig a 66-os busz, a Szent István utcánál a 135-ös busz megállójában, Millenniumtelepnél a HÉV-pótló-megállóhelyen áll meg.

A csatlakozás biztosítása érdekében módosul a 2-es és a 24-es villamos menetrendje a kora reggeli órákban. A reggeli első, a Közvágóhídra érkező HÉV-pótló buszról át lehet majd szállni mind a Jászai Mari tér felé közlekedő 2-es, mind a Keleti pályaudvar felé induló 24-es villamosra.

MTI

 


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!