Villanyoszlopnak csapódott és nagyon összetört a képen látható vadonatúj Opel Tahitótfaluban még kedden reggel.

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője, Csámpai Attila arról tájékoztatta portálunkat, hogy közvilágítási oszlopnak ütközött egy személygépkocsi kedden reggel Tahitótfaluban, a Visegrádi úton.

Az ütközés következtében az oszlop eltört, veszélyesen megdőlt, személyi sérülés nem történt. A szentendrei hivatásos és a visegrádi önkéntes tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

A rendszám alapján a balesetet szenvedett Opel Insignia szinte vadonatúj, pár napja még egy szalonban hívogathatta új gazdáját.

Az autó nem csak villanyoszlopnak csapódott, de belehajtott az út melletti árokba, majd átugratott rajta. Vélhetően a síkos úton megcsúszhatott az autó.

Egy balesetnek senki sem örül, de ha az egy egészen új autóval történik, az különösen fájdalmas a tulajdonos számára. Az ütközéskor a légzsák felfúvódott, szerencsére a sofőr nem sérült meg.

Fotó: PMKI Szentendre HTP


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!