Ha valaki online sportfogadásra adja a fejét, akkor az magától, de különböző gyűjtőoldalak segítségével is gyorsan rá fog jönni, hogy melyek azok a paraméterek, amelyeket mindenképpen figyelembe kell venni, amikor kiválasztja azt az oldalt, ahol fogadni fog. Hiszen bőven nem elég az, hogy egy oldal felülete nagyon szép és olvastunk róla jó dolgokat, figyelembe kell venni többek között az elérhető sportágak számát, a fogadási piacok mennyiségét, a be- és kifizetési lehetőségeket, a bónuszok nagyságát és elérhetőségét vagy éppen az ügyfélszolgálat minőségét is.

Hiszen amikor az ember fogadni szeretne, akkor jól akarja magát érezni és nem különféle macerás dolgokkal akar bajlódni. Rengeteg különféle paraméter figyelembevételével kiválasztottuk azt a három fogadóirodát, amelyekről kijelenthetjük, hogy valószínűleg a top 3 legjobb sportfogadási oldalnak számítanak Magyarországon. Most röviden bemutatjuk ezeket a következő szekciókban, de még több bónuszkódot és információt találhatsz erről a JOHNNYBET oldalán!

A Bet365 bemutatása

Nincs olyan sportfogadó oldalakat bemutató lista, amelyről hiányozhatna a Bet365. Ez az egyik legismertebb és legnagyobb bukméker a fogadási piacon, szinte versenytárs nélkül áll a kínálatot tekintve, akár a sportágakról, akár a fogadási piacokról van szó. Különösen azt szeretik sokan a kínálatában, hogy a topbajnokságok és legnépszerűbb sportágak mellett bőven találunk itt alacsonyabb osztályú meccseket (melyik bukméker kínál negyedosztályú izlandi meccseket?), kis tornákat vagy éppen speciális sportágakat, mint a bandy vagy éppen a pesapallo. De a fogadási piacok tekintetében is szinte határtalanok a lehetőségeink.

Egyes top sportágak és ligák esetén 100 feletti piacokat találunk, félidei eredményektől kezdve a pontos gólszámon át az öngólokig minden ott van a kínálatban, csak győzzünk válogatni. És hát a bónuszok! Nem csak az új csatlakozóknak kínál komoly promóciókat az oldal, de a régi fogadók megtartásáért is folyamatosan 10 feletti akciót ad az oldal.

Kevesen tudják azt, hogy az élő fogadások meghonosítása, kialakítása és bevezetése a fogadási piacra javarészt a Bet365 érdeme, így élő fogadások tekintetében is bőven vannak a listán események minden egyes nap. És nem csak a szupermérkőzésekről, de akár a litván női labdarúgó-bajnokságból is vannak élő fogadási lehetőségeink, amelyekhez nagyon sok esetben még élő közvetítés is van. Fontos azonban utóbbi esetében tudni, hogy ezeknek a streameknek az eléréséhez szükségünk van egy élő fiókra és legalább egy befizetésre. A pénzügyeket is nagyon könnyen tudjuk intézni, hiszen a be- és kifizetésekhez is rengeteg lehetséges módot fogunk találni, köztük olyanokat is, amelyek akár kiutalás esetén is pár perc alatt biztosítják számunkra a pénzhez jutást.

Az Unibet bemutatása

A legjobb fogadóirodák listájáról nem hiányozhat az Unibet sem, amely igazából a piac egyik legrégebbi szereplője (már 1997 óta velünk van) és ennyi év alatt igen komoly és stabil platformot épített ki magának. Ha rákeresünk valamelyik keresőben róluk szóló negatív értékelésekre, akkor meg fogunk lepődni, hogy szinte alig van ilyen, nagyon megbízható oldalról van szó. Ha már az előbb is a kínálattal kezdtük, akkor nézzünk rá, hogy az Unibeten milyenek a lehetőségeink. Hát itt sem panaszkodhatunk, közel 50 különböző sportág sok száz eseményére fogadhatunk és bőven találunk speciális fogadási lehetőségeket is, ismeretlenebb sportokat is. De minket úgysem ezek fognak érdekelni, hanem az igazi top sportok, amelyeknél a kínálat szinte határtalan. Sok a meccs és még több a piac, bőven nem csak háromesélyes vagy hendikepes játékokat játszhatunk.

Pénzügyek terén alapvetően találhatunk olyan fizetési módot, amit nem támogat az Unibet, de valószínűleg az nem is kell nekünk, hiszen bankkártyáktól kezdve elektronikus pénztárcákon át sima banki átutalást is használhatunk be- és kifizetésre is, egyes e-tárcák esetén pedig a kifizetés is néhány óra alatt feldolgozásra kerül. Ha mégsem így lenne, akkor bátran fordulhatunk az ügyfélszolgálathoz, amely élő chatben akár pár perc alatt válaszol, míg e-mailek esetén sem nagyon fordul elő olyan, hogy pár órán belül ne kapnánk választ. A bónuszokat pedig azért szeretjük az Unibetnél, mert a szokásos üdvözlő bónuszok mellett a régi játékosokat is folyamatosan lázban tartják a különféle akciókkal. Van például speciális amerikai sportokra szóló akció, de például van hosszabbításos bónusz is jégkorongnál, ahol visszatérítik a tétünket, ha rendes játékidőben nem születik döntés a meccsen.

Az EnergyBet bemutatása

De hogy ne vádolhassanak meg minket azzal, hogy csak a régi piaci szereplőket favorizáljuk, jöjjön az EnergyBet oldalának bemutatása, ami egy új bukmékernek számít, de rövid idő alatt bekerült a legjobbak közé! Magyar nyelven sajnos még nem elérhető, de magyar fogadók is bátran használhatják, hiszen angol nyelven szintén könnyen kezelhető, nagyjából három-négy szó ismeretében már fogadhatunk is. Kínálata folyamatosan bővül, bár még nem tart ott, ahol mondjuk az előbb bemutatott két bukméker, de nem nagyon fogunk olyan sportágat találni, amiben az EnergyBet nem kínálna eseményeket, egy-két különleges és alig ismert sportot leszámítva. Ezzel szemben viszont bőven van esport és speciális fogadási lehetőség is, tippelhetünk politikára és tévéműsorok eredményére is. Nagyjából a megszokott be- és kifizetési módokat kínálják ők is, így átlagosan az online e-pénztárca megoldások esetében alig pár óra kell ahhoz, hogy hozzájuthassunk nyereményünkhöz. A befizetés természetesen azonnal jóváíródik a számlánkon.

Az EnergyBet kihasználta azt az előnyét, hogy fiatalnak számít a sportfogadási piacon, így már mobiltelefonokra teljesen optimalizált tartalommal rukkolt elő. Ez azt jelenti, hogy nincs is szükség applikációra, bármilyen operációs rendszert üzemeltető telefonon tudjuk használni az oldalt, funkcióvesztés nélkül. A bónuszok mindig izgalmasak, a belépési bónusz erősségére sem lehet panaszkodni. Olyan csábító promócióik vannak, mint például az, amelyben egy legalább négyes kötéses szelvénynél visszatérítik nekünk a tétünket, ha egy meccs cserbenhagy minket (azért persze mindig olvassuk el a bónuszokra vonatkozó szabályokat). A megbízhatóságra sincs panasz, a megfelelő engedélyek biztosítják, hogy tisztességes legyen a játék és a pénzünk is jó helyen legyen, miközben egy rendkívül jó ügyfélszolgálat segít nekünk bármilyen problémával.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének legolvasottabb regionális hírportálján, amely a forgalmas napokon már Magyarország 8. legolvasottabb hírportálja, akkor kattintson ide!