Csütörtök reggel jelentős változások várnak az utasokra a szobi vonalon egy váltóberendezés hibája miatt, a Bécsi úton baleset történt, ott ezért van változás, a városba vezető utakon pedig már alakulnak a dugók.

Nem járnak a villamosok

Baleset történt a Bécsi úton a Reménység utcánál. A 17-es, a 19-es és a 41-es villamos helyett a Bécsi út, Vörösvári út és a Katinyi mártírok parkja között pótlóbusz közlekedik.

M3-ason araszolás van

Erős a főváros felé tartó forgalom, az M3-as autópályán az M0-s autóúttól befelé araszolás vár az autósokra. 

M7-esen torlódás

Az M7-es autópályán, a főváros irányába Törökbálintnál megtorpan a kocsisor, itt is alakul a dugó.

Észak-Budán is pocsék a helyzet

Torlódásra kell számítani, a 10-főúton Pilisvörösvártól befelé,a 11-es főúton Tahitótfalu és Szentendre között, a 31-esen Maglódnál, valamint az 51-es főúton, Dunaharasztinál is.

M5 sávlezárás

Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya felé, a Kis Duna-hídon burkolatjavítás miatt a középső sávot lezárták. A munkaterületnél lassabb a haladás.

Késnek a vonatok

Csütörtök hajnalban meghibásodott a biztosítóberendezés Nagymaros és Szob között, ezért a szobi vonalon ezen a szakaszon 20-30 perccel megnőhet a menetidő, járatkimaradásokra is számítani kell. Egyes vonatok helyett Nagymaros és Szob között pótlóbuszok közlekednek. A kábelek javítása várhatóan délig tart.

Pótlóbuszok

Fél 8-tól az S70-es és Z70-es vonatok helyett Nagymaros és Szob között pótlóbuszok járnak, melyek folyamatosan indulnak, a vonatok menetrendjétől függetlenül közlekednek.

Fél órás késés

Az EuroCity vonatok saját megállási rendjük szerint közlekednek, a Nagymaros-Szob szakaszon 20-30 perccel hosszabb menetidőre kell számítani.

Kiemelt kép: ilusztráció