Dunakeszire költözés – jó településrészek:

Kisgyerekeseknek vonzónak tűnhet az Alag városrész. Itt van új bölcsőde, óvoda, iskola és az M2-eshez sem kell sokat autózni. A Toldi utca környékén sok újépítésű ház van, kicsit zsúfolt és a telkek sem túl nagyok. A Tóváros, amit a Google térképen a tóvárosi játszótér bepötyögésével lehet megtalálni kellemes, igazi modern kertváros, amolyan „lilaakácköz” a Született feleségekből. Ezeknek az a hátránya, hogy autó nélkül élhetetlenek. A Fenyő lakópark is kellemes hely, de kicsit zsúfolt, viszont roppant nagy az öt udvarra eső úszómedencék száma.

HOPPÁ! Dunakeszi irányítószámának számmisztikai elemzése. Jó lesz ez a település neked vagy sem? Kattints ide a válaszért!

 
 

Dunakeszi térkép

 
 

Dunakeszi időjárása ebben a pillanatban és az elkövetkező napokban

DUNAKESZI WEATHER
 
 

Dunakeszire költözés – nem túl jó településrészek

Mint mindenhol, Dunakeszin is vannak olyan településrészek, amelynél sokkal jobbat is találni. Ilyen a Dunakeszi alsó vasútállomás környéke, vagy a Székesdűlő városrész, cserében viszont közel van az Auchan és a többi nagyáruház. Dunakeszi szépen fejlődő kertvárosi részein a legkeletibb, településszéli utcákkal is vigyázni kell, mert nagyon közel van az M2-es, vagyis nagy éjszakai csendre ne számítsanak az ott lakók.

FRISS HÍREK VANNAK A CÍMLAPON! Klikk ide!

A Dunakesziről szóló összes cikkünket itt találod, klikk ide!

 
 

Ezeket a cikkeinket nagyon ajánljuk, ha az agglomerációba költöznél: