Gödöllőre költözés – jó településrészek:

Gödöllő a fővárosi agglomeráció egyik kulturális és oktatási központja. Az ingatlanvásárlók több kiváló településrész közül is választhatnak. Ahogy a nagyobb városokban mindenhol, így Gödöllőn is a központ a legdrágább és legfelkapottabb, de amolyan „lilaakác közös” lakóparkok is vannak. Kiváló választás lehet a Haraszt városrész, aki viszont új építésre pályázik nekik a Fenyves városrész délnyugati részét, az Újfenyvest, valamint a Csanaknak nevezett városrészt a Présház utca környékén érdemes megnézniük – mondja a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál kérdésére a Duna House helyi irodájának munkatársa Plachy Zsuzsanna.

HOPPÁ! Gödöllő irányítószámának számmisztikai elemzése. Jó lesz ez a település neked vagy sem? Kattints ide a válaszért!

 
 

Gödöllő térkép

 
 

Gödöllő időjárása ebben a pillanatban és az elkövetkező napokban

GÖDÖLLŐ WEATHER
 
 

Gödöllőre költözés – nem túl jó településrészek

Gödöllőn eddig kerülték a Máriabesnyő városrészt. Ennek nem volt túl jó híre, ma már ez is változóban van, de azért továbbra is leszakadt a város többi kerületéhez képest. Szintén kétes hírű környék a TV-toronyhoz vezető útvonalak közül a Szabadság és a Klapka arra vezető része. Az M3-ashoz közeli utcák sem ideálisak, mert az autópálya éjjel-nappal nagyon forgalmas és zajos.

FRISS HÍREK VANNAK A CÍMLAPON! Klikk ide!

A Gödöllőről szóló összes cikkünket itt találod, klikk ide!

 
 

Ezeket a cikkeinket nagyon ajánljuk, ha az agglomerációba költöznél: